Προς το περιεχόμενο

REQ: Site με πολιτικα δικαιωματα, νομους, υπουργικες αποφασεις...

as223

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας παρακαλω, αν εχετε υπ' οψιν σας κανενα site που να ασχολειται με νομους, υπουργικες αποφασεις, δικαιωματα του πολιτη και τετοια, δωστε το link. Ενα προχειρο search δεν εβγαλε τιποτε...

Συγκεκριμενα:

Θελω να βρω υπουργικες αποφασεις ή ο,τι αλλο παρομοιο που να αναφερεται στα μεγαφωνα των εκκλησιων... Υπαρχει σοβαροτατο προβλημα, σε καποιο τουριστικο μερος ο παπας εχει καθε πρωϊ τα μεγαφωνα ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ και απο τις 8 το πρωϊ ακουγεται ολη η λειτουργια...

Σας παρακαλω, πριν του βαλω φωτια την εκκλησια, πειτε μου αν ξερετε πού μπορω να βρω στα γρηγορα την αποφαση που απαγορευει τα μεγαφωνα, να του τη δειξω μηπως και συμμορφωθει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Σας παρακαλω' date=' αν εχετε υπ' οψιν σας κανενα site που να ασχολειται με νομους, υπουργικες αποφασεις, δικαιωματα του πολιτη και τετοια, δωστε το link. Ενα προχειρο search δεν εβγαλε τιποτε...

Συγκεκριμενα:

Θελω να βρω υπουργικες αποφασεις ή ο,τι αλλο παρομοιο που να αναφερεται στα μεγαφωνα των εκκλησιων... Υπαρχει σοβαροτατο προβλημα, σε καποιο τουριστικο μερος ο παπας εχει καθε πρωϊ τα μεγαφωνα ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ και απο τις 8 το πρωϊ ακουγεται ολη η λειτουργια...

Σας παρακαλω, πριν του βαλω φωτια την εκκλησια, πειτε μου αν ξερετε πού μπορω να βρω στα γρηγορα την αποφαση που απαγορευει τα μεγαφωνα, να του τη δειξω μηπως και συμμορφωθει...[/quote']

Μην κατηγορηθείς για εμπρησμό, είναι κρίμα.

Μέχρι το απόγευμα ελπίζω να έχω απάντηση-λύση. :)

Δημοσ.

[offtopic]

πριν του βαλω φωτια την εκκλησια

[/offtopic]

Μήπως ακους Black metal (απο Σκανδιναβικές χώρες) και σου εχει μπει ο διάβολος μέσα σου και θες να του κάψεις το "μαγαζι"? Αν ναι, είδες τι παθαίνει κανείς ακούγωντας αυτό το μπλακ & χεβι μεταλ... λολ

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο τουλάχιστον είναι για συνδρομητές - όπως και η καταπληκτική NOMOS της Intracom.

Δημοσ.

http://www.et.gr/ εθνικο τυπογραφειο , πρεπει ομως να ξερεις πανω κατω την αποφαση, καποια στοιχεια και την κατεβαζεις σε pdf αν θυμαμαι καλα

PS. σβηστε το post αν γινεται, η μυωπια εχει πιασει κοκκινα!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το λοιπόν:

Έψαξα και βρήκα ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό καθεστώς για το θόρυβο των εκκλησιών. Το μόνο που υπάρχει είναι η 1023/2/37 ια/1996 Αστυνομική Διάταξη (το κείμενο της οποίας δεν μπόρεσα να βρω - ακόμα και στο Google έβαλα τον αριθμό) που αναφέρεται στα μέτρα τήρησης της κοινής ησυχίας. Υπάρχει επίσης και το άρθρο 1003 του Αστικού Κώδικα που ουσιαστικά λέει ότι η εκπομπή

θορύβου από ακίνητο [εκκλησία] που παραβλάπτει σημαντικά τη χρήση άλλου ακινήτου είναι πράξη παράνομη.

Επί του θέματος, έχει βγει μόνο μία (1) απόφαση, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου που έχει αριθμό 1214/2003.

Site σχετικό δεν υπάρχει για τον απλό πολίτη. Ό,τι βρήκα, το βρήκα από τη NOMOS της Intracom.

Δημοσ.

Να 'σαι καλα φιλε paredwse... Αν και κατι μου λεει πως δεν γλυτωνω την κατηγορια για εμπρησμο :D

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αν και κατι μου λεει πως δεν γλυτωνω την κατηγορια για εμπρησμο :D

Αν χρειαστείς δικηγόρο... ;)

Δημοσ.

na valo ena qouiz

kai h eklisia exei anagkh diafimisis dia touto xthpoun h kampanes !!!!

lipon pios to egrapse ?????

kai 2on ean pas na thn kapsis kindineueis apo ana8ematismos apo tous ageious pateres ths eklisisas kai apo ton Eirhneo !!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Να 'σαι καλα φιλε paredwse... Αν και κατι μου λεει πως δεν γλυτωνω την κατηγορια για εμπρησμο :D

Μπορείς πολύ απλά να θυμηθείς το ...ένδοξο παρελθόν σου και να την κάψεις χαλαρά χωρίς να ψάξεις για Νομοσχέδια κλπ κλπ! :)

Οπότε θα έχεις και άλλοθι!

Αλλιώς μπορείς την ώρα της λειτουργίας να βάζεις στη διαπασών Marilyn Manson για αντίμετρα!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...