sculper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 είμαι άσχετος και θελω βοήθεια με απλά βήματα (στράτα στρατούλα) ένα πράγμα! ένας κολητός έχει dsl dynamic και θέλω να συνδέομαι στο pc του από το δικό μου και να κατεβάζω ότι θέλω όταν λείπει....'εχουμε και οι δύο winXP ακούω όποιον έχει την υπομονή να μου πει......αν μπορείτε στείλτε μου και e-mail [email protected] αυτός μπαίνει με ethernet modem της alcatel αν λέει κάτι αυτό! θέλω βήματα και για αυτόν και για μένα! σχετικά με την ip του ...ο φίλος απλά θα ανοίγει το pc του και θα φεύγει......άρα πρέπει με αυτόματο τρόπο να βρίσκω την ip του! ευχαριστώ πολύ!
tony_pap3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φίλος σου να κάνει μια εγγραφή στο http://www.no-ip.com , να αποκτήσει ένα όνομα της μορφής (user.no-ip.com) και να κατεβάσει το προγραμματάκι που θα βρει για την συνεχή ενημέρωση του ονόματος με την ip διεύθυνση του modem Για ftp πρόσβαση: 1.) θα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα ftp (προτείνω το Cerberus FTP Server) 2.) θα φτιάξει έναν ftp user μέσα από το πρόγραμμα με συγκεκριμένα δικαιώματα, επί συγκεκριμένων φακέλων 3.) θα κάνει port forwarding τις θύρες 20 tcp, 20 udp, 21 tcp και 21 udp από το alcatel προς το pc του. 4.) εσύ θα εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα ftp client (προτείνω το ipswitch WS_FTP Pro) και θα δώσεις στην address bar: ftp://user.no-ip.com και για user name και password αυτά που θα δημιουργήσει ο φίλος σου στο ftp πρόγραμμα και με τον τρόπο αυτό θα έχεις ftp πρόσβαση στα αρχεία του. Για πρόσβαση μέσω του remote desktop 1.) Θα φτιάξει έναν χρήστη στα ΧΡ που απαραίτητα θα έχει κωδικό 2.) θα ενεργοποιήσει το remote desktop 3.) θα κάνει port forwarding τις θύρες 3389 tcp και 3389 udp από το alcatel προς το pc του. 4.) εσύ από το έναρξη -> προγράμματα -> βοηθήματα -> επικοινωνίες -> Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, θα δώσεις το όνομα user.no-ip.com και για user name και password αυτά που θα δημιουργήσει ο φίλος σου στα ΧΡ και έτσι θα έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση το pc του
random Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 για τη δυναμικη ip του, θα πας στο http://www.no-ip.com/ κανεις δωρεαν εγγραφή, παιρνεις ενα domain τυπου mitsos.no-ip.org και κατεβαζεις ενα προγραμματακι που εχουν εκει, το οποιο ξεκιναει αυτοματα με την εισοδο στα windows, και "βλεπει" την τρεχουσα ip σου και την συνδεει με το mitsos.no-ip.org οποτε οποιος θελει να σε βρει χτυπαει mitsos.no-ip.org αντι για την ip σου. αν θες απλα να ανεβαζεις και να κατεβαζεις αρχεια απο το φιλο, καλυτερα να στησει ενα ftp server, και να σου δωσει μονο εσενα προσβαση (να απαγορεψει το anonymous login). εσυ θα παρεις ενα ftp client και θα συνδεεσαι. υπαρχουν δωρεαν προγραμματα, ψαξε free ftp server client Αν θελει ο φιλος να μπορεις να του ελενχεις ολοκληρωτικα το pc (σαν να ειχες το πληκτρολογιο και το ποντικι του στο σπιτι σου) να βαλετε το VNC. αλλα θελει προσοχη, να μη μπει αλλος μεσα και σας τα κανει @@. http://www.realvnc.com/ exei arketo help ekei kai o tony grafei pio grhgora ap emena :???:
sculper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 σας ευχαριστώ όλους .εγώ το θέλω να μπαίνω από το pc του και να κατεβάζω στο σκληρό του πράγματα....μετά θα μου τα γράφει σε cd και θα μου τα δίνει....άρα μόνο το δεύτερο κάν σωστά....????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.