hugelacky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 1.Στο κατοικιδιο σας 2.Στον - Στην αγαπημενη σας 3.Στον Πρωθυπουργο 4.Στον Μαραντονα 5.Στον εργοδότη σας 1. Δεν είχα ποτέ δικό μου, αλλά θέλω πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον να πάρω ένα Dobermann ( - Dark Tranquillity) 2. Placebo - Without You I'm Nothing 3. Rage Against The Machine - Testify 4. Filter - My Long Walk To The Jail 5. Stampin' Ground - Dead From The Neck Up
Founes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 1.Στο κατοικιδιο σας - Μαζωνάκης - Βαριέμαι 2.Στον - Στην αγαπημενη σας - Αποστολία Ζώη - Μου έλειψες (οκ για την πρωιν παει...) 3.Στον Πρωθυπουργο - Τίνος είναι ρε Νατάσσα τα παιδιά ??? 4.Στον Μαραντονα - Ξύλινα Σπαθιά - Ο Βασιλιάς της Σκόνης 5.Στον εργοδότη σας - Ξύλινα Σπαθιά - Φωτιά στο Λιμάνι
madcap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Θα ηθελα να αφιερωσω στην αγαπημενη μου "Μου 'φαγες ολα τα δαχτυλιδια"
sober_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 1.Στο κατοικιδιο σας 2.Στον - Στην αγαπημενη σας 3.Στον Πρωθυπουργο 4.Στον Μαραντονα 5.Στον εργοδότη σας 1. I'm Bored -Iggi Pop (sta 3 skylia mou..skylisia zwh) 2.Lovesong -The Cure 3.Το τελευταιο hitακι απο Goin' Through, μην λεω και κακιες κουβεντες δεν κανει..! 4.Sweet Leaf -Black Sabbath (den mou'r8e kati allo) 5.Clansman -I.Maiden ------------------ Words would falter to atone Failure had passed the stepping stone She had sworn her vows to another This is when no-one will bother...
nthanasis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 1.Στο κατοικιδιο σας 2.Στον - Στην αγαπημενη σας 3.Στον Πρωθυπουργο 4.Στον Μαραντονα 5.Στον εργοδότη σας 1) δεν εχω 2)Νυχτες αλλητισες - Νοτης Σφακιανακης και σε καποια αλλη το παραλληλα απο Νοτη παλι 3)Προβατα - Νοτης Σφακιανακης 4)the cup of life - ricky martin 5)ΑΝτε γεια - Γαρμπη ( γιατι παραιτηθηκα)
evansdimo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 1.Στο κατοικιδιο σας 2.Στον - Στην αγαπημενη σας 3.Στον Πρωθυπουργο 4.Στον Μαραντονα 5.Στον εργοδότη σας 1)Γυρνα ξανα - Ελενα Παπαριζου 2)Αγαπω αρρωστημενα - Χαρης Κωστοπουλος 3)Back off - Εισβολεας 4)Ανω κατω - Γιωργος Μαζωνακης 5)Δυναμωσε το - Going Through
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.