Προς το περιεχόμενο

Κολλαει το κατεβασμα με FlashFXP

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω κατεβαζω απο μια ftp με το προγραμμα αυτο πολλες φορες κολλαει χωρις να αποσυνδεεται και κατβαζει με ...0 ΚΒ!!!

Αν κανω αποσυνδεση και επανασυνδεση συνεχιζει κανονικα...Τι να φταιει ??? :-x :-x :-x

Εχω την εντυπωση (δεν ειμαι σιγουρος) οτι το κανει πιο πολλες φορες οταν αφηνω το pc standby χωρις να κανω κατι αλλο.Οταν κανω και κατι αλλο δεν το κανει.Νομιζω... :-x :-x :-x

Δημοσ.

Giannh mia lysh einai na to ry8miseis (kapou to exei to flashfxp) an menei sto 0 gia panw apo....3 lepta na rixnei thn syndesh kai na 3anasyndeete.

(Mhpws kolaei sto software to post? E3artate to pws 8a paei h lysh tou problhmatos isws to metaferw ;) )

Δημοσ.

Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να αλλάζεις πρόγραμμα παρά να διορθώνεις/ρυθμίζεις το υπάρχον:

http://filezilla.sf.net

Παλιά δούλευα κι εγώ με το flashfxp αλλά απ' όταν είδα το filezilla αλλαξοπίστησα... Δωρεάν, open source, το αποσυμπιέζεις σε έναν φάκελο και το εκτελείς χωρίς καν να χρειάζεται εγκατάσταση και το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα...

Δημοσ.

(Mhpws kolaei sto software to post? E3artate to pws 8a paei h lysh tou problhmatos isws to metaferw ;) )

Το σκεφτηκα κι εγω ' date=' το επαιξα ...κορωνα -γραμματα και ιδου!!!!

Για την ρυθμιση που λες μηπως ειναι καπου εδω ????

[img']http://briefcase.pathfinder.gr/download/polot/2808/453280/0/b.jpg[/img]

:-? :-? :-?

Δημοσ.

Πιστευω οτι αυτο σου συμβαινει σε συγκεκριμενους και λίγους σερβερς -κατι χακεμενους παμπλικ- και οχι συνεχεια και για τους "καλους". μαλλον ειναι προβλημα δικο τους, οχι δικο σου. ισως πολυ ταυτοχρονοι χρηστες, ισως ειναι σε αργες γραμμες , ισως κακο-σεταρισμενοι.

Εγω σε τετοιες περιπτωσεις, παιζω ON/OFF τις ρυθμισεις:

* use passive / no passive

* close unused ftp connections during transfer

* smart mode handling

και στα options για το συγκεκριμενο σαιτ (sto site manager):

* Use site ip for passive mode connections.

αν δεν πιάσει τιποτα, παρατα το και βρες αλλη πηγή.

Δημοσ.

Λοιπον...Οπως εγραψα και στο αρχικο post αυτο συνεβαινε οταν αφηνα το pc standby .Ειχα ενεργοποιησει σε αυτη την περιπτωση το σβησιμο της οθονης μετα απο 10 λεπτα.

Προσεξα οτι το ιδιο συνεβαινε και με το dc++.

Εδω και μια ωρα εβαλα screensaver και δεν αφηνα να σβηνει η οθονη.Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα και τα δυο προγραμματα δουλευουν καλα...Για την ωρα... :-P :-P :-P :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...