bartenderas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα.... Έχω κάνει με το Norton Ghost 9.0 τον σκληρό μου(που έχει πάνω τα winXp) COPY σε ένα partition 20GB του 2ου σκληρού μου. To Ghost τελικά δε μου έφτιαξε ένα αρχείο image , αλλά μου έκανε κάτι σαν copy-paste. Αν κάποια στιγμή γινει ζημιά και θέλω να επαναφέρω το ghost πως γίνεται? Γιατι λογικά αφού δεν θα έχω windows θα πρε΄πει να γίνει η δουλειά από Dos. Τι ακιβώς πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ θερμά
LSDtrip Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Xrisimopoio to Ghost peripou 3 xronia giati den goustaro to format kai den exo antivirus kai alla tetoia... Sou protino na vreis to ghost 8 to opoio 8a kaneis mia fora egadastasi , 8a ftia3eis disketa kai 8a to apegatastiseis...Esti den 8a sou pianei oute xorous oute porous pragma pou simvainei me to 9. Sin oti einai pio grigoro kai ola ginodai meso dos Ola auta einai diki mou apopsi kai mporei gia kapoious na min einai kai sosti..
Haros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 me to ghost 8 ginete na kaneis me ayth thn disketa apo dos image enw oi sklhroi einai sata?
manik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Το cd του Ghost 9 είναι bootable και έχει γραφικό περιβάλλον. Όταν λοιπόν θελήσεις να επαναφέρεις τον δίσκο σου στην αρχική του κατάσταση, βάζεις το cd, bootάρεις και του λες που είναι το image που πρέπει να έχει κατάληξη .s2vi .
sugoruyo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Κοίτα μεγάλε αυτό συνέβη γιατί προφανώς του είπες να κάνει Copy HD Partition ή όπως αλλιώς το λέει. Έτσι σου μεταφέρει το περιεχόμενο όλου του partition σε ένα άλλο. Τώρα αν πάθεις κάτι και χρειαστείς επαναφορά μπορείς να το αντιγράψεις από τον ένα δίσκο στον άλλο. Πιο βολική μέθοδος είναι να του πεις να κάνει Backup a partition (ή κάτι τέτοιο τεσπα). Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα image με κατάληξη .sv2i το οποίο διαθέτει και αρκετά καλή συμπίεση. Έτσι το ψήνεις σε ένα CD/DVD και μετά όταν το χρειστείς επαναφέρεις από εκεί
tech25 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 To ghost 9 einai stin ousia merging tou paliou ghost me to Powerquest v2i Protector. Opos eipan kai pio pano kaneis restore me to boot cd. An theleis dokimase kai to Acronis True Image. Poli kalo...
bartenderas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.