Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Manuel[/b'] αυτή είναι η μαγεία στα βιβλία! Διαβάζεις την ιστορία και πλάθεις με την φαντασία το σκηνικό! Μα ναι φυσικά. Γιατί απευθύνεστε όλοι ειδικά σε μένα; Σας φάνηκε ότι είπα κάτι άλλο; Ναι, βεβαίως, συμφωνώ, εννοείτε.
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Απλά έτυχε η απάντηση σου να έρθει ακριβώς μετά τη δική μου και γι'αυτό απευθύνθηκα σε σένα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις προσωπικά... Καλή διάθεση να υπάρχει!
-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 διαβασε διαφορα μυθιστορηματα του Ιουλιου Βερν....[σε πληρεις εκδοσεις καλυτερα, γιατι κυκλοφορουν στα ελληνικα καποιες συντομευμενες] μετα δες και αντιστοιχες ταινιες...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Απλά έτυχε η απάντηση σου να έρθει ακριβώς μετά τη δική μου και γι'αυτό απευθύνθηκα σε σένα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις προσωπικά... Καλή διάθεση να υπάρχει! OK, έπρεπε να βάλω και κανένα smiley, αλλά δεν κατάλαβα γιατί μου απαντούσαν όλοι σε κάτι που δεν είπα. Απ'οτι φαίνεται ήταν τυχαίο. ;-)
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Ολα τα βιβλία του stephen king , το lord of the rings , ... ακόμα και τα harry potter που ως βιβλία δεν ειναι καθόλου ασχημα. Γενικά το βιβλίο είναι άλλη φάση και όσο καλή και να είναι η μεταφορά πάντα χάνει. Το ίδιο θα συνέβαινει και για τις ταινίες που γίνονται βιβλία (star wars πχ) Ειναι λογικό το καλύτερο αποτέλεσμα να είναι αυτό που βγενεί κατευθείαν απο τον δημιουργό στην μορφή που το θέλει αυτός.
paschalia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δεν εχει τυχει να διαβασω πρωτα ενα βιβλιο και μετα να παω να δω την αντιστοιχη ταινια ( και θα το απεφευγα κατι τετοιο σαν οι καλικαντζαροι το αγιασμενο νερο ) γιατι θα ξενερωνα απιστευτα με τα οσα θα εβλεπα ή μαλλον με οσα ΔΕΝ θα εβλεπα . Ειδικα αν το βιβλιο εχει πολυ ενδιαφερουσα πλοκη και με εχει ''κερδισει'' . Π.χ Ο Αρχοντας , που κατα γενικη ομολογια εχει υποστει σφαγη στις ταινιες του , δεν θα παρω να το δω ποτε σε ντιβιντι , με αρκει το βιβλιο.
theobabis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Kαι δεν εχεις δηλαδη την απορια να δεις τι σφαγες του εχουν κανει; τς τς τς
paschalia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Κοιτα , αν ηταν λιγοι αυτοι που ελεγαν για τις σφαγες (και ατομα απο εδω μεσα που δεν εχω επαφη - γενικα να το ακουγα δλδ) θα καιγομουν να το δω , απλα και μονο για να δω εξ ίδιοις όμασι τι μέλει γενέσθαι . Αλλα με τοσα που εχω ακουσει και καθως τα βιβλια (τα 2 πρωτα) τα εχω βρει απιστευτα καλα, δεν γουσταρω να ξενερωσω στον βαθμο που θα το παθω αν δω τις τρεις ταινιες . Θελω να κρατησω την μαγεια των βιβλιων του Αρχοντα αναλλοιωτη . Κακο ειναι ? ( Απορια Θεο-Μπαμπης )
theobabis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Oxι καθολου, απλα δεν αντεξα να μην παιξω λιγο με την υπογραφη σου...
paschalia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 To kαταλαβα .. και ειπα να μη σε απογοητευσω και να ρωτησω και κατι ακομα (Που να ξερε αυτος που μου το πρωτοειπε τι μεγαλη κουβεντα ειχε πει .. καλη του ωρα εκει που'ναι ) Tεσπα , παλι οφτοπικ βγηκα ..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Εμένα μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου πάντως! Με λίγα λόγια λέει πολλά. Μου θυμίζει εκείνο του Αρκά, που δείχνει έναν χοντρό ιπποπόταμο, και έχει γραμμένο με σπρέι από τη μία πλευρά: "Ναι, αλλά έχω εσωτερικά χαρίσματα". Απ'ευθείας απάντηση!
paschalia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Τι λες ωρε Μανουελ ? Λολ . Μολις με εξυβρισες παληκαριμ ή ιδεα μου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Τι λες ωρε Μανουελ ? Λολ . Μολις με εξυβρισες παληκαριμ ή ιδεα μου ? Ουπς! Όχι τζανεμ' δεν το'θελα. Είπα ότι λέει πολλά (όχι για σένα απαραιτήτος) και ότι μου θυμίζει κάτι άλλο. Αθώος αθώος! ;-) Αν και δε θα'πρεπε να σε πειράζει και λίγο αυτοσαρκασμός (όπως υπέθεσα βλέποντας την υπογραφή σου) ξανα;-)
paschalia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Λολ , Τσιμπησες Μανουελ . Ευχαριστω για την προτιμηση και για την ψηφο εμπιστοσυνης ( με βλεπω σε καποια στιγμη στο μελλον να με φευγουν απο εδω γιατι το μετατρεπω σε μπλα μπλα ξανα...)
john1987 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 by the way την ταινια 1984 την εχετε δει?...εγω εχω διαβασει μονο το βιβλιο και μου φανηκε πολυ καλο...η ταινια λεει τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.