clairvoyant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα, έχω τον Acer Aspirei 2023WLMi και τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα για να μου δείξει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή. Δυστυχώς όλα μου λένε ότι το ACPI δεν είναι ενεργοποιημένο... Υποτίθεται ότι ο φορητός είναι ACPI Enabled και στο Device Manager βλέπω πολλές συσκευές με τον τίτλο "ACPI" στο όνομα τους. Επίσης, στον πίνακα ελέγχου, δεν υπάρχει η επιλογή APM (Advanced Power Management?) που νομίζω (δεν θυμάμαι καλά) είχε παλιά το desktop pc μου. Καμιά ιδέα; Τα έχει καταφέρει κανείς με notebook της σειράς Aspire 2000 ή έστω με κάτι σχετικό;
vagpap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ. Έχω Aspire 1356 και μου δουλεύει κανονικότατα. Download here
clairvoyant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 ευχαριστώ, αλλά και το συγκεκριμένο είναι ανάμεσα στα προγράμματα που έχω δοκιμάσει. Και αυτό το ίδιο μου λέει, ότι θερμοκρασία επεξεργαστή μπορώ να δω μόνο όταν χρησιμοποιείται το ACPI. Όλα τα προγράμματα που έχω κατεβάσει (MobileMeter, Centrino Hardware Control και 1-2 ακόμη που δεν θυμάμαι ονόματα) μου εμφανίζουν μόνο θερμοκρασία του.. σκληρού δίσκου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.