Προς το περιεχόμενο

BSOD Inacessible_Boot_Device on Win2k&XP

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσαν έναν Sempron στα 2800+ με μητρική Gigabyte 7VA Rev 1.0 BIOS F12. Έχει δυο sticks Ram των 256ΜΒ και δίσκο 120gb Μaxtor.

To πρόβλημα είναι ότι όταν παω να κάνω clean install σε XP ή 2000 πεταέι BSOD με Ιnacessible Boot Device λίγο πρίν μπεί στο Setup για να διαλέξεις τι θα κάνεις (New Install, Repair κτλ). Δοκιμάσα IDE controller επάνω χωρίς απότέλεσμα. Έκανα και check της μνήμες και βγήκαν χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να φταεί?

Επισκέπτης
Δημοσ.

sata ο δισκος ή pata ;

Εχει γινει ελεγχος του δισκου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

το προβλημα που αναφερεις το εχω αντιμετωπισει στο παρελθον με ενα asus mainboard + sata controller και τελικα εφταιγε το mainboard :/

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν ξεκινησεις νεα εγκατασταση των windows κανε το εξης... βαλε ενα tool του κατασκευαστη του δισκου που εχεις και μεσα απο αυτο αν μπορεις κανε ελεγχο του δισκου (S.M.A.R.T) φορμαρισε ή και δημιουργησε partition στο δισκο. Αν ολα πανε καλα ξεκινα μετα την εγκατασταση.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δοκιμάσα δυο διαφορετικούς PATA δίσκους και κανει ακριβός το ίδιο. Θα δοκιμάσω και με το tool και θα ενημερώσου. Πάντος αυτό που δεν μπορω να καταλάβω είναι ότι αφού έχω βάλει και ξεχωριστό controller επάνω κάνει τις ίδιες μαλακίες όπως με τον onboard controller.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...