Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης HDD

razier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να βάλω τον σκληρό μου δίσκο (200άρι WD P-ATA) σε ένα άλλο σύστημα που έχει έναν SATA σκληρό. Kατά την εκκίνηση όμως λίγο πριν φορτώσει το λειτουργικό μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι λείπει ένα dll στο system 32 ,δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό ήταν, και μου ζητούσε να το κάνω εγκατάσταση. Δεν γνωρίζω τι παίζει με τους SATA. Πάει το μυαλό σας πουθενά; Το μόνο που βρήκα ήταν μια επιλογή στο bios που έλεγε P-ATA, S-ATA, P-ATA + S-ATA. Έβαλα την τρίτη επιλογή αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Επίσης τον SATA τον είχε σαν third και τον δικό μου τον έβαζε primary. Τι λέτε;

Δημοσ.

enoeis na kaneis boot apo ton disko? h ton ebales slave gia na antigrapseis arxeia??exeis win xp ston disko? an nai, tote den ginete na ton baleis se allo pc kai na kaneis boot me ayton. para mono sto pc sou.

Δημοσ.

Έτσι είναι.

Εσύ έκανες boot από τον δικό σου παράλληλο στο σύστημα που είχε στηθεί στον σειριακό.

Βάλε primary (bios) τον σειριακό.

Δημοσ.

Στον SATA υπάρχουν τα Win XP στον δικό μου δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό και τον είχα βάλει σαν slave. Αυτό του ότι ο SATA όταν είναι μόνος του φαίνεται σαν third είναι φυσιολογικό; Και τελικά τι να κάνω; Να προσπαθήσω να βάλω τον SATA σαν primary και τον δικό μου σαν secondary ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...