Προς το περιεχόμενο

για ποιες ταινιες πιστευετε οτι ειναι αδικες οι βαθμολογιες του imdb?

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. ο καθενας λεει οτι θελει..

εγω πχ θα εβαζα 9-10 τα

War Of The Worlds και The Lord of the Rings: The Return of the King...

Δημοσ.

δε λεει ο καθενας ο,τι θελει...το σκεφτεται λιγακι πρωτα και υποτιθεται πως εχει καλλιεργησει λιγακι το αισθητικο του κριτηριο βλεποντας αρκετες ταινιες...

γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα νομιζω πως λιγοι θα συμφωνησουν με τα δικες σου βαθμολογιες οσον αφορα στο war of the worlds και to return of the king...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

the machinist-ο μηχανουργος-7' date='7 what?[/quote']

Έχεις δίκιο, η συγκεκριμένη ταινία θα έπρεπε να έχει πάνω από 8, κατά την ταπεινή μου γνώμη. :)

Βέβαια, από την άλλη συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα στα άτομα που ψήφισαν 1 στο A Clockwork Orange.

Δημοσ.

panw apo 8?

egw 8ewrw oti 8a eprepe na parei gyrw sto 7-

gousta einai auta bebaia...alla pes mou giati to 8ewreis toso kalo?

emena mou fanhke ligaki bareto,kourastiko kai problepsimo...

oso gia to clockwork orange egw ebala 10 kai de mporw na katalabw pws kapoios na balei 1,mou fainetai teleiws akyro...

Δημοσ.

Παιδιά να δείτε στο imdb.com το top250 όλων των εποχών να σας φύγει το κεφάλι!Στο Νο62 το "Οργισμένο είδωλο",στο Νο10 το"Pulp fiction",στο Νο80 "Οι απίθανοι",στο Νο101 το "Ψάχνοντας το Νέμο" (μιλάμε για τις-υποτίθεται-καλύτερες ταινίες όλων των εποχών) και μέσα σε όλα στο Νο161(Έλεος!!!)το "Όσα παίρνει ο άνεμος" για να μη μιλήσω για το Νο116 του "Εξολοθρευτή" (αίσχος!!)

Δημοσ.
Παιδιά να δείτε στο imdb.com το top250 όλων των εποχών να σας φύγει το κεφάλι!Στο Νο62 το "Οργισμένο είδωλο",στο Νο10 το"Pulp fiction",

Εχεις δίκιο το pulp fiction θα έπρεπε να είναι στην 5αδα και το raging bull (που έδωσε oscar 1ου ρόλου στον Deniro) θά έπρεπε στην 10δα - 20αδα.

Το raging bull θεώρειται απο τις τοπ 5 ταινίες των 80ς και το pulp fiction στις τοπ 5 ταινίες των 90s.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι η θέση του Pulp Fiction στην 250άδα θα έπρεπε να δίνεται από τον τύπο P = R x 5, όπου P η θέση του Pulp Fiction και R η θέση του Raging Bull ;-)

Όπως και να χει πάντως, εδώ είναι στο νο. 3 η Επιστροφή του Βασιλιά, τι να λέμε τώρα...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το pulp fiction θα έπρεπε απλά και ωραία να είναι 1ο, αλλά αυτή είναι υποκειμένική αποψη. Η πιο πάνω άποψη είναι πιο πολύ με βάση τι διαβάζω στο internet.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά,το pulp fiction μου άρεσε πολύ και γενικά μου αρέσει πολύ ό,τι κάνει ο Tarantino αλλά όχι και στο top5 όλων των εποχών!!Έλεος,η "casablanca" το "gone with the wind",ο "Λόρενς της Αραβίας",το "Μπεν Χουρ" και τόσα άλλα all-time classic που πάνε δηλαδή!Μιλάμε για 100 χρόνια κινηματογράφου και για μερικές χιλιάδες ταινίες που ερίζουν για το top5!

Δημοσ.

Επειδη καποιοι αποφασισαν να χαρακτηρισουν τα παραπανω

εργα ως all time classic, υποχρεουμαστε οι υπολοιποι να

συμφωνησουμε; Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα απλα εργα. Σε

καποιους θα αρεσουν σε καποιους οχι. Προσωπικα τα

συγκεκριμενα εργα που αναφερεις τα θεωρω τελειως

ξεπερασμενα.

Δημοσ.

symfwnw gia ola plin tou lwrens egw.(aplws den tin thewrw kseperasmeni)

den diafwnw ousiastika.

genika exei dikio o theobabis, i genia mas allwste einai tis amfisvitisis.

oi psagmenoi amfisvitoun kai isws na min ''sevontai'' tin istoria.

den tous adikw. einai o,ti pio swsto gia na ''proxwrame''.

to koskino mas einai i syneidisi mas kai to gousto mas.

eimetha skliroteroi tou kinimatografou. emeis eimaste oi krites tou

kai oxi ekeinos dikos mas.

egw apla thelw oso mporw na ''sevomai'' kapoia stoixeiwdi oson afora

tin simantikotita tous gia tin epoxi tous px oi poso prodromoi mporei

na ypirksan. twra an kati epiprostheta thewreitai kai moderno,proxwrimeno

akomi kai simera,px. ena clockwork orange, tote pragmatika milame gia all time classic periptwseis.

Δημοσ.
Εντάξει ρε παιδιά,το pulp fiction μου άρεσε πολύ και γενικά μου αρέσει πολύ ό,τι κάνει ο Tarantino αλλά όχι και στο top5 όλων των εποχών!!Έλεος,η "casablanca" το "gone with the wind",ο "Λόρενς της Αραβίας",το "Μπεν Χουρ" και τόσα άλλα all-time classic που πάνε δηλαδή!Μιλάμε για 100 χρόνια κινηματογράφου και για μερικές χιλιάδες ταινίες που ερίζουν για το top5!

Σεβομαι απούλυτα τις κλασσικες ταινίες αλλά δεν μπορώ να τις θεωρήσω καλύτερες επειδή μου το επιβάλουν άλλοι. Μαλιστα δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι θεωρώ τις ερμηνίες σε πολλες απο αυτές τις ταινίες υπερβολικές και καμιά φορά αφύσικες.

Η εποχή όμως ήταν έτσι και οι ταινίες τοτε γινόντουσαν διαφορετικά. Επίσης το ότι κάτι είναι παλιό και κλάσσικο δεν σημαίνει απόλυτα καλύτερο.

Τι προτιμάς την κλασσική aston martin DB5 του Sean Connery στο Goldfinger ή την Z8 του Pierce Brosnan στο the world is not enough?

Δημοσ.

Ενημερωνομαι συχνα απο το imdb.com, αλλα ποτε δεν πηρα στα σοβαρα την διαδικασια της ψηφοφοριας.Ψηφισα μεν, τις ταινιες που αγαπησα και λατρεψα, αλλα απο την στιγμη που εχω παρει εγω τελειως διαφορετικη παιδεια απο το σχολειο, μην πω και απο την οικογενεια μου, σχετικα με εναν Αμερικανο, δεν μπορει να εχουμε τις ιδιες προτιμησεις.Βεβαιως, δεν ειναι κακο αυτο.Το ιδιο ειναι και με την ηλικια, π.χ ο Λαζαρος εχει δωσει σε ταινιες που εγω δεν τις ψηφισα καν, πολυ καλους βαθμους.Ο καθενας εκει μεσα ψηφιζει με τα κριτηρια που αυτος εχει ΟΡΙΣΕΙ, οχι με αυτα που πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνουν με τα δικα μας.Και εγω τσαντιζομαι που εχει τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων:η επιστροφη του βασιλια 3η καλυτερη ταινια ολων των εποχων, αλλα εφοσον βγαινει ο μεσος ορος απο κατι μικροτερους η και μεγαλυτερους, που οι ταινιες που εχουν λατρεψει ειναι τα lotr και τα terminator, δεν πτοουμαι καθολου.Ειναι απλα τα πραγματα νομιζω.:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Τι προτιμάς την κλασσική aston martin DB5 του Sean Connery στο Goldfinger ή την Z8 του Pierce Brosnan στο the world is not enough?

Εννοείται την Aston Martin DB5!

Τώρα αν μου δίναν την Aston Martin Vanquish (από το Die Another Day, αυτό είναι ένα άλλο θέμα... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...