Προς το περιεχόμενο

για ποιες ταινιες πιστευετε οτι ειναι αδικες οι βαθμολογιες του imdb?

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε οχι και αθλια...δηλαδη σου αρεσε πιο πολυ το saving private ryan?

βεβαια γουστα ειναι αυτα...

αλλα οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμος των ψηφων τοσο καλυτερα...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ πάλι βρίσκω πολύ υψηλή τη βαθμολογία του red thin line που τη θεωρώ μια άθλια ταινία.

AAAAAAA! ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ! DEATH! ;-)

Τέλος πάντων, εκτονώθηκα και σήμερα.

Άκουστε για άλλη μια φορά τη σοφή μου άποψη:

Οι ταινίες που αρέσουν σε όλους και άρα έχουν υψηλή βαθμολογία στο imdb, δεν σημαίνει με τίποτα ότι είναι οι καλύτερες. Αντιθέτως για μένα, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι οι καλύτερες. Για σένα δηλαδή που είσαι το υποκείμενο. Εξηγούμαι:

Όταν κάποιος λέει κάτι (μια άποψη, μια πρόταση), αυτό αυτομάτως, αφαιρεί από τον άλλο το δικαίωμα να σκεφτεί κάτι για τον εαυτό του. Παράδειγμα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά: Αν κάποιος πει "Η θάλασσα είναι όμορφη", επιτρέπει στον καθένα να φανταστεί οποιαδήποτε θάλασσα θεωρεί ο ίδιος πιο όμορφη και η επικοινωνία είναι πιο ευρεία. Αν όμως πει "Η παραλία του Αγιόκαμπου είναι όμορφη", δεν μπορεί ο καθένας να φανταστεί ότι θέλει. Αν τώρα κάποιος έχει πάει πράγματι στην παραλία του Αγιόκαμπου, και πράγματι τη βρίσκει όμορφη, θα του αρέσει η δεύτερη πρόταση. Για κάποιον όμως που είτε δεν έχει πάει είτε δεν του άρεσε ο Αγιόκαμπος, θα προτιμήσει τη πρώτη πρόταση.

Οι αγαπημένες μας ταινίες, είναι αυτές που αναφέρονται στους "Αγιόκαμπους" μας. Ενώ αυτές που αρέσουν σε πολύ κόσμο, είναι οι πιο ανοιχτών προτάσεων.

Για μένα λοιπόν, το ζήτημα είναι να ψάξει ο καθένας να βρει τις ταινίες που αναφέρονται στον "Αγιόκαμπο" που ο καθένας θαυμάζει και αγαπάει. Και για να πάω παραπέρα, όσο πιο πολύ έχει ταξιδέψει (ή ζήσει) κάποιος, τόσο πιο πολλούς Αγιόκαμπους έχει δει (ή ζήσει) και άρα τόσο πιο πολλές ταινίες με θέματα θα του αρέσουν.

Δεν ξέρω αν κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα. Πάντως το συμπέρασμα μου είναι ότι οι ταινίες με υψηλές βαθμολογίες, δεν σημαίνουν τίποτα τελικά, γιατί δύσκολα θα είναι οι αγαπημένες σου. Εγώ όμως, όταν δω μια ταινία, που ΕΧΕΙ θέμα τον Αγιόκαμπο, και έχει και βαθμολογία 7 και πάνω, καταλαβαίνω ότι η ταινία αξίζει πολύ (γιατί αυτόματα υποθέτω ότι ψήφισαν και όσοι δεν έχουν πάει στον Αγιόκαμπο). Γι'αυτό και με βοηθάει πολύ το imdb.

ΥΓ. Που μου ήρθε το παράδειγμα με τον Αγιόκαμπο; Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο; Τέλος πάντων, ίσως έτσι να γίνεται και καλύτερα κατανοητό τι εννοώ

Δημοσ.

Κατά την αποψή μου η πιο "απάτη" βαθμολογία υπάρχει σ' αυτήν την μα@κί@ που λέγεται FARGO και παίρνει άκουσον - άκουσον 8,2. Επίσης υψηλή βαθμολογία, άδικα κατα την γνώμη μου έχουν τα KILL BILL και το Finding Neverland.

Τώρα πιο ψηλά κατα μέ θα έπρεπε να ήταν το The Rock 7,0 to Nine Queens 7,7 όπως και το The Butterfly Effect 7,7. Αυτά τα ολίγα απο μένα . . . . . .

Δημοσ.

e twra mallon 8a mou aresei...opws me to fight club...prin liges meres to ebriza alla tora pou to ksanaeida mou arese poly perissotero...

kai einai peripeteia ki etsi to fargo?

Δημοσ.

einai crime drama, alla oi Coens xwnoune opou xreiazetai to kaustiko humour

kai tin eirwnia tous ki etsi o typos tis tainias einai apla ''coen movie'', tpt allo.

ypodeigmatiki grafi(senario)

apopsi stin skinothesia

grafikoi+eksoxoi xaraktires

poly kalo atmosfairiko soundtrack

stoixeia cult apo dw ki apo kei

ki exeis mia authentiki douleia twn Coens

me arxi-mesi-telos

PS: an den sou aresei, min apogoiteyteis.

dokimase kai kana ''man who wasn't there'' prwta

Δημοσ.
δεν το εχω δει το fargo...καλο ειναι?

Καλό είναι, αν και δεν είναι το καλύτερο των Κοέν κατά την γνώμη μου. Οι πιο καλές ταινίες τους είναι:

The Big Lebowski

Blood Simple

The Man Who Wasn't There

O Brother, Where Art Thou?

Δημοσ.
oyte to big lebowski to exw dei...8a parw prwta to fargo...thanks guys!

Big Lebowski h apo8ewsh ths amerikanikhs blaxeias kai genikotera.Mia apo tis kalyteres mayres kwmwdies dia xeiros Coen.Shut the fuck up Donny you're out of your element.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...