phovos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ελα Χρηστο[xebros] thanks για το κουτακι!Εδωσα στο meribilo και τις διαστάσεις για το μεγαλο απο το οποίο θέλω μόνο τα κομμάτια.Το κόλλημα, τρυπες ,κλπ θα τα κανω εγω! Δε μου είπε ότι το δοκίμασες με νερό μεσα!!Αλλα όπως και να χει ήταν πολύ καλη κατασκευη!!
phovos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μετα απο πολλές ώρες δουλειας ,πολλές διαροες και πολύ κόψιμο η υδροψυξη ειναι "σχεδόν" έτοιμη...Και λέω σχεδόν γιατι γ@μω τη τύχη μου δεν εχω βίδες για να στερεωθει το ψυγείο στο πλέξι, οπότε ο φωτισμός κλπ θα περιμένει μεχρι τη δευτερα... special thanks to meribilos & xebros!...Χωρις τη βοήθεια τους ακομα θα παιδευόμουν!:)
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δώσε μας και καμιά photo όταν είναι έτοιμο. Τι σύστημα ασφαλείας έχεις σε περίπτωση που σταματήσει η ροή του υγρού και δεν είσαι εκει? Έχει η αντλία? Και κάτι άλλο. Τι υγρό θα κυκλοφορεί στο σύστημα? Νερό με κάτι άλλο ή αλκοόλη?
meribilos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Και σου πα μ@..κα παρε 8 βίδες εσυ δε μ'ακουγες....:D Ελπίζω κατα τη διαρκεια της νύχτας να μην εχεις κανενα απροοπτο Υ.Γ. Alex χρωστας πολλα ποτα!!!!!
phovos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Τι σύστημα ασφαλείας έχεις σε περίπτωση που σταματήσει η ροή του υγρού και δεν είσαι εκει? Κανενα...:) Μερικές φωτόγραφίες απο τη κατασκευή! Παρακαλω να προσέξετε τα "διακριτικά" ρακορ που πουλανε στα μαγαζια της Αλεξ/πολης...
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μπράβο !!! Τα όργανα ενδείξεων τέλεια!!! Δεν είχα δει κάτι παρόμοιο.
xebros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 So Far So Good . How About Some Colours .... Standing By...
phovos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 So Far So Good . How About Some Colours .... Standing By... Ε...να μη βαλουμε και κανενα αυτοκόλλητο...? Σημερα θα ετοιμάσω κανα δυο στο corel...Ξερεις κανενα που να μπορει να τα κόψει???:) Επίσης το νερακι θα γίνει πράσσινο [Παραφλου] Υ.Γ Εχω φαει ξενερωμα με τους σωλήνες...Ντουβαρια σκετα ειναι δε λιγίζουν με τίποτα!
oris_z Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Αυτοκόλλητα μπορώ να σου κόψω εγώ και μια που είναι για πτυχιακή στα κάνω και τζαμπέ (αλλα είμαι Καβάλα). Ότι θές PM me !!
phovos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ πολύ oris_z μαλλον θα τα κανω Αλεξ/πολη αλλά αν δε κάτσει θα σου στειλω pm!! Σημερα θα βάλω και το μπλοκ και πιστευω αργα το βράδι να σηκώσω μερικές φωτογραφίες να μου πείτε μια γνωμη... Α! επίσης ο πάτος του κουτιού ντυθηκε με αυτοκόλλητο απομίμισης αλουμινίου και μπήκε κι ενα bracket για να τραβανε ρευμα οι ανεμιστήρες και το πάνελ...Το ρελεδάκι δε το εβαλα ακομα γιατι δεν εχω βρει αναλογο κουτι για να το στεγάσω!!
phovos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Λοιπόν ,ακουω γνώμες....Βγαλτε όλη τη κακία σας ελευθερα!! Το πατωμα του κουτιου. [copyrights Κοπριτης] Το μπλοκ επιτέλους στη θέση του! Οι ενωσεις στη πίσω πλευρα του κουτιου... Και μερικές νυκτερινές... Κι επειδή η όλη ιστορία εγινε και για να πέσουν και λίγο οι θερμοκρασίες... Στα default[2000Mhz] εχω Full load 37-38 oC χωρίς C'n'Q . Πριν με τη Hyper6 είχα την ίδια θερμοκρασία σε Idle:) Το μονο που χρειάζεται για να ολοκληρωθει το project ειναι τα αυτοκόλλητα και άλλο ένα fan guard για το δευτερο 12αρι του ψυγέιου... Περιμένω σχόλια...
xebros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Καλή δουλειά έκανες εκεί phovos . Μπράβο σου . θα δούμε και τι θα γίνει με τα αυτοκόλλητα . Well done !!!!
Fireball Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Παρακαλω να προσέξετε τα "διακριτικά" ρακορ που πουλανε στα μαγαζια της Αλεξ/πολης... Χά χα δέν λές πάλι καλά που βρήκες και αυτά ... αθάνατα πράματα .. για μιά ζωή. Πολύ καλή δουλειά
phovos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Χά χα δέν λές πάλι καλά που βρήκες και αυτά ... αθάνατα πράματα .. για μιά ζωή. Πολύ καλή δουλειά Αυτα ειναι ότι πιο διακριτικό και μικρό βρίκα!!!Ειχα λιγα προβλήματα με νερα στην αρχή αλλά με λίγο κανάβι σταματησαν όλες οι διαρροές...:)
NeTeD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μπράβο ρε phovos!! Ωραία κατασκευή! Εγώ ετοιμάζω το ράφι-PC προτζεκτ(!) αλλά ακόμα τα οικονομικά μου δε με παίρνουν για να προχωρήσω σε υλοποίηση. Από Σεπτέμβρη και μετά! Ορίστε μερικές photos αν και δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μελετούλα! Το ράφι που θα στεγαστεί Η υλοποίηση και ένα bannerακι αφού πορώθηκα για τα καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.