robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μετά απο το τελευταίο μου format αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να ανοίξω μια ταινία με το powerDVD (έκδοσή 6) μου βγάζει κάτι μπλέ γραμμές. Το περίεργο είναι ότι μου το κάνει και το media player. Μόνο το windvd δε μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι ούτε divΧ δε μπορώ να δώ (πάλι μια μπλε απόχροση και εδώ). Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι?? Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Έλεγξε τους drivers της κάρτας γραφικών σου...
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Ποιούς drivers έχεις ? [ φαντάζομαι nVIDIA GPU ε? ] Επίσης check "Hardware Acceleration" @ Video Settings @ PDVD
robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Παιδιά δε γίνεται τπτ. Τα ίδια σκ@τ@. Και drivers αλλάξα αλλά τπτ.
robas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Το έχω κάνει και αυτό. Το θέμα είναι οτι εχω και με τα divX το ίδιο πρόβλημα. Να και ένα ss (απο divX είναι)
vageco Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 egw sinithos exw problima me ton hxo kai oxi me thn eikona otan kanw install to powerdvd....
robas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Ενημερώνω απλώς οτι βρέθικε ο υπέυθυνος. Ήταν οι καινούριοι drivers της nVidia. ΜΑΚΡΙΑ :razz: Το έπαθε και ένας φίλος μου για αυτό έβγαλα άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.