andrip Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα παίδες, λοιπόν πάνω που αποφάσισα να βάλω adsl εκει που θα πάω διακοπες στο εξοχικό (στην Ιτέα, κατω απο τους Δελφούς) στέλνω email στη forthnet και μου λέει οτι δεν υπάρχει τεχνολογία διαθέσιμη. Παίζει κάποια αλλη εταιρία να έχει τεχνολογία εκει ή είναι θέμα του ΟΤΕ και δεν πρόκειται να βάλω adsl(δυστυχώς)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cig4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 είναι θέμα του ΟΤΕ όπως είπες πολυ αλά και μην ακούσω σάχλες μα η βοβοντι και η τελεντομ,ηρεμείστε λιγάκι είπαμε εναλλακτική τηλεφωνια κλπ αλλά το 90% των καλωδίων είανι απο τον ΟΤΕ και οι άλλες εταιρίες απλώς νοικιάζουν το καλώδιο :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 ε καλα αφού δεν υπάρχει οτε είναι δυνατόν να υπάρχει vivodi και teledome? ΕΙΠΑΜΕ! θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCkReD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 εν αναμονη λοιπον...κ εγω περιμενω καπου στα χανια να μας ερθει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 esu diladi den pas gia "diakopes" alla mallon gia "sundeseis" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 υπαρχει καμμια λιστα - χαρτης για το που υπαρχει dsl στο ελλαδα; γιατι απο τα λιγα που εχω καταλαβει αθηνα-σαλονικη- πατρα-κρητη (οχι ολη) και μετα χαος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stasym Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Όχι ακριβώς το χάος, αλλά περίπου! Οι μεγάλες πόλεις άνω των 20.000 κατοίκων υποτίθεται ότι είναι όλες εξπολισμένες, ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο πΟΤΕ. Τώρα τι συμβαίνει με τα περίχωρα, χωριά, κ.λπ. κλάφτα Χαράλαμπε. Εγώ πάντως είμαι Μυτιλήνη και το DSL υποστηρίζεται από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε από Σεπτέμβρη κάνω το μεγάλο ( ευρυζωνικό; ) βήμα... Όσο για το πού υποστηρίζεται το DSL, μπορείς να τσεκάρεις εδώ... http://www.oteshop.gr/business/adslwizard.htm ...κι ο θεός βοηθός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Καλα δεν λεει κατι αυτο, και στην Αγγλια ΠΑΡΑ πολλές περιοχές δεν έχουν dsl.... Και δεν μιλάω για μικρά μόνο χωριά, αλλα ακόμα και στο Liverpool που ημουν, σε καποιες περιοχές δεν υπήρχε κάλυψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stasym Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Καλα δεν λεει κατι αυτο, και στην Αγγλια ΠΑΡΑ πολλές περιοχές δεν έχουν dsl.... Και δεν μιλάω για μικρά μόνο χωριά, αλλα ακόμα και στο Liverpool που ημουν, σε καποιες περιοχές δεν υπήρχε κάλυψη! Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν έχω κάποιο παράπονο με την κάλυψη. Με τις χρεώσεις έχω, απλά παρασέρνει η μπάλα και τα υπόλοιπα προβλήματα. Είμαι σίγουρος ότι αν είμασταν ικανοποιημένοι από τις χρεώσεις, δεν θα γκρίνιαζε κανένας για την κάλυψη... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 υπαρχει καμμια λιστα - χαρτης για το που υπαρχει dsl στο ελλαδα;γιατι απο τα λιγα που εχω καταλαβει αθηνα-σαλονικη- πατρα-κρητη (οχι ολη) και μετα χαος; Το πρόβλημα με την τεχνολογία aDSL είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά αν ο συνδρομητής βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το κέντρο, οπότε υπάρχουν περιοχές που δεν καλύπτονται και δεν θα καλυφθούν ποτέ (εκτός αν εγκαταστήσει ο ΟΤΕ κέντρα σε κάθε χωριό). Το ζήτημα είναι να καλύπτονται σωστά αυτοί που βρίσκονται μέσα στην ακτίνα κάλυψης, και απ'ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, σχεδόν σε όλες τις μικρές πόλεις που έχουν DSL οι ταχύτητες είναι πολύ καλές, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα επικρατεί το χάος που ανέφερες. Πάρα πολλοί συνδρομητές "στριμώχνονται" από τον ΟΤΕ σε ένα μικρής χωρητικότητας δίκτυο με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές οι ταχύτητες να είναι πολύ κάτω από τις κανονικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.