DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς σας ότι τώρα τελευταία την σύνδεσή του με forthnet να διακόπτεται σχεδόν καθημερινά (ή και 2 φορές την ίδια ημέρα). Παλαιότερα πέρναγαν βδομάδες 24/7 σύνδεσης χωρίς αποσύνδεση ενώ την τελευταία το έχουν ξεφτιλήσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 eixe pesei o server prin apo liges meres kai gia kati wres arga to vradi den eixa net!!! prin apayto eixa psiloeleines taxitites kapou sto 25 kai milaw gia wra exmis se web brosing.... alla apo tote kai meta (meta tin episkevi tou prob) xtipaw sinexeia 40ria!!!!elpizw na kratisei!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dwarves Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 egw den exw prob...mono proxthes to vradi pou eixe pesei logo ote apo oti thimamai... genika pantos oti prob exw me thn adsl mou... einai logo ote... kai oxi logo forthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δε μιλάω για μεγάλες διακοπές (πέραν μιας μέρας που ήταν off για κάτι ώρες). Μιλάω για απλούς "αποσυντονισμούς" (δε ξέρω που οφείλονται) που πρέπει να κάνεις restart το router. Τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν πολύ συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον είναι θέμα γραμμής και όχι ISP. Εγώ πάντως με Forthnet δεν έχω κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις και η IP δεν αλλάζει ποτέ πριν τις 10 μέρες. Παραδόξως δεν είχα πρόβλημα ούτε όταν είχε πέσει η μισή Ελλάδα πριν μερικές μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Έτσι όπως το περιγράφεις' date=' μάλλον είναι θέμα γραμμής και όχι ISP.Εγώ πάντως με Forthnet δεν έχω κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις και η IP δεν αλλάζει ποτέ πριν τις 10 μέρες. Παραδόξως δεν είχα πρόβλημα ούτε όταν είχε πέσει η μισή Ελλάδα πριν μερικές μέρες.[/quote'] Και εγώ έτσι και καλύτερα ήμουν μέχρι πριν από μερικές μερες. Πλέον καθημερινά σχεδόν γυρίζω σπίτι και βρίσκω τη γραμμή off και πρέπει να κάνω restart το router. Δε ξέρω αν συμβαίνει όποτε αλλάζει η IP μου αλλά γυρνάω και βρίσκω στο system status του zyxel 650H IP : 0.0.0.0 .Αν και σε ένα topix εδώ μέσα αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα routers κολλάνε όταν αλλάζει η IP νομίζω πως έχω παρατηρήσει αλλαγή IP χωρίς πρόβλημα στο δικό μου. Αν συνεχιστεί θα αναγκαστώ να αλλάξω ISP (στη VIVODI που όλοι έχουν σταθερό IP όμως δε θα ήθελα να πάω) ΥΓ. Άσε που όλα ξεκίνησαν όλως τυχαίως την μέρα μου είχε βγει off η forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Αν συνεχιστεί θα αναγκαστώ να αλλάξω ISP (στη VIVODI που όλοι έχουν σταθερό IP όμως δε θα ήθελα να πάω) Mπορει να υπαρχουν αλλοι χιλιοι λογοι που θες να μην πας σε vivodi αλλα η static-ip δεν νομιζω οτι ειναι ενας απο αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δε κατάλαβες ... Μου αρέσει το static ip ... αλλα δυστυχώς δε θέλω να πάω για άλλους λόγους. Ακριβώς αυτό που είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=89900&highlight=vivodi+emule Το παραπάνω το είχα γράψει μετά από εμπειρία 1 μήνα σε Vivodi. Δυστυχώς δε κατάλαβα αν ίσχυε κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Αυτο ηταν κατι που ισχυε τοτε....τωρα πλεον εχει πολυ καλα ping (ισως τα καλυτερα απο ολους) Δεν εχει σχεση απο οσο γνωριζω το ping με το dl απο μουλαρι (αν και δεν το χρησιμοποιω).Απλα το emule θελει πολλα connections και εκει παιζει ρολο το dslam.Tωρα αν καταλαβα καλα εισαι σε dslam οτε εκει η vivo δεν εχει διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Ακόμα μία διακοπή σήμερα, άλλο ένα restart. Αρχίζω και ταπηροκρανιόνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Και εγώ έτσι και καλύτερα ήμουν μέχρι πριν από μερικές μερες. Πλέον καθημερινά σχεδόν γυρίζω σπίτι και βρίσκω τη γραμμή off και πρέπει να κάνω restart το router. Δε ξέρω αν συμβαίνει όποτε αλλάζει η IP μου αλλά γυρνάω και βρίσκω στο system status του zyxel 650H IP : 0.0.0.0 .Αν και σε ένα topix εδώ μέσα αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα routers κολλάνε όταν αλλάζει η IP νομίζω πως έχω παρατηρήσει αλλαγή IP χωρίς πρόβλημα στο δικό μου. Αν συνεχιστεί θα αναγκαστώ να αλλάξω ISP (στη VIVODI που όλοι έχουν σταθερό IP όμως δε θα ήθελα να πάω) ΥΓ. Άσε που όλα ξεκίνησαν όλως τυχαίως την μέρα μου είχε βγει off η forthnet exo to zyxel 650 r-31 me forthnet kai den mou exei kolisei pote otan allazei i ip.to exo afisei kai 3,5 meres pano kai ola ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 exo to zyxel 650 r-31 me forthnet kai den mou exei kolisei pote otan allazei i ip.to exo afisei kai 3,5 meres pano kai ola ok. Αυτό νομίζω και εγώ. Όχι 3,5 αλλά 15 μέρες μπορεί να έμενε παλαιότερα ανοικτό χωρίς πρόβλημα (απλά δεν παρατηρούσα πότε άλλαζε η ip - γι αυτό δεν είμαι σίγουρος , ότι κάτι τέτοιο ισχύει). Τώρα τελευταία όμως μου κολάει συχνά. Έσω ακούσει ότι τέτοιο συμβαίνει (δηλαδή να κολλάει αραιά και που το router) αλλά κάθε μέρα καταντάει σπαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 egw den exw prob...mono proxthes to vradi pou eixe pesei logo ote apo oti thimamai... genika pantos oti prob exw me thn adsl mou... einai logo ote... kai oxi logo forthnet... Πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι είναι λόγω ΟΤΕ ? Πως μπορώ να καταλάβω αν φταίει ο ΟΤΕ ή η fothnet ? Το σύμπτωμά μου είναι ότι σταματάει κάθε κίνηση και σαν ip φαίνεται 0.0.0.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 dr lo sinithos tis blakies stis kanei o ote.kai gia na exoume to idio modem kai na to exo 3,5 meres pano kai katevaze sinexeia kai den ixaa provlima kai esi na exeis simenei i kati san asimbatotita i kati me ton ote.ama dokimaseis me allo router tha deis ti fteei.pano apo 4 meres den to exo afisei gia na do ti ginetai.alla oso xero i ip allazei se mia 2 meres to poli.pantos emena kolima den mou exei kanei pote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.