Προς το περιεχόμενο

οδοντοκρεμα αντι για artic

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μικρο κουτι εχω τοποθετησει τον παλιο μου υπολογιστη, P800 με 640 ΜΒ αλλα τον χρησιμοποιω κυριως για DivX kai MP3 (δημιουργια).Ειχα θερμοκρασιες 45C στο κουτι και 48C στον επεξεργαστη.Ολa τα slots ειναι πιασμενα με διαφορες καρτες οποτε ανεβαινει η θερμοκρασια.εκανα τα εξης, καθαρισα και λαδωσα ολα τα fαn (ενα που βαζει αερα, της καρτας γραφ. του τροφοδοτικου και του επεξεργαστη) η θερμοκρασια επεσε στα 39C και 44C.Δεν ειχα αλοιφη και εβαλα οδοντοκρεμα....αποτελεσμα; 37C στο κουτι και 40C στον επεξεργαστη χθες το μεσημερι μετα απο8 ωρες full load με DivX authoring, δεν ξερω ομως αν θα κρατησει η οδοντοκρεμα η θα στεγνωσει.Θα επανελθω για ενημερωση

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο μην το μάθουν οι εταιρείες που κατασκευάζουν οδοντόκρεμες, και ανεβάσουν τις τιμές ίδιες με αυτές των θερμοαγώγιμων παστών:)

Πέρα από την πλάκα έχει και την εξήγησή του αφού αντικαθιστά τον αέρα με ένα πιο θερμοαγώγιμο υλικό.

Δημοσ.

Δηλαδή εμένα που δεν έχει κανονική πάστα ο επεξεργαστής (έτσι νομίζω) και χτυπάει 70 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι, λέτε να του βάλω οδοντόκρεμα;;; Ελπίζω να μην είναι αστείο, γιατί λέω να το κάνω...

kostassid, περιμένουμε την ενημέρωση.

Δημοσ.
Δηλαδή εμένα που δεν έχει κανονική πάστα ο επεξεργαστής (έτσι νομίζω) και χτυπάει 70 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι' date=' λέτε να του βάλω οδοντόκρεμα;;; Ελπίζω να μην είναι αστείο, γιατί λέω να το κάνω...

kostassid, περιμένουμε την ενημέρωση.[/quote']

Και τι έχει;

Δημοσ.
Και τι έχει;

Δεν έχει τίποτα. Μια φορά που έβγαλα την ψύκτρα δεν είδα κάτι που να μοιάζει με αλοιφή, ή έστω ξεραμένο υλικό ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύκτρα.

Δημοσ.

Αυτο ειναι η παστα που βαζουν οι εταιρίες που φτιαχνουν τους επεξεργαστές πανω στην ψύκτρα ωστε να μην ειναι τελείως χωρίς τίποτα...

Ουσιαστικά με καλή θερμαγώγιμη θα δείς σίγουρα διαφορά, αλλά δεν ξέρω για οδοντόκρεμα κλπ γιατί λογικά κάποια στιγμή θα στεγνωσει εντελώς.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...