Προς το περιεχόμενο

Όμορφα screenshots από ταινίες!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως σου υποσχέθηκα, φίλτατε μανουέλ (παρεμπιπτόντως είμαστε συνονόματοι!) αυτά είναι τα δικά μου όμορφα σσ από ταινίες. Και έμεινα σαυτά γιατί οι ταινίες ήταν πάνω πάνω στο ράφι. Eλπίζω να σε καλύψουν

Αυτή η εικόνα από την πολύ αρχή της Αμελί μου κάνει κάτι πολύ ζεστό. Μεσημέρι Μάη, να κάθεσαι σαυτο το τραπέζι, με το αεράκι να φυσάει και απλά να ακούς, να αισθάνεσαι, να βλέπεις...

am.jpg

Aυτή είναι από την ταινία που είδα πριν λίγο, η ιστορία της καμήλας που δάκρυζε. Χωρίς να έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ταινία, τα χρώματα και ο συνδυασμός τους με κόλλησαν.

bita.jpg

Tι να πρωτοσχολιάσω για αυτό το σσ. Θες μόνο να το κοιτάς. Απο μια εκ των πολλών πανέμορφων σκηνών του τίγρη και δράκου. Αυτή η κοπέλα είναι όλα τα ευρώ.

blema.jpg

Τελευταία και καλύτερη. Αυτή η σκηνή με χει στοιχειώσει. Το βλέμα της, το φόρεμά της, τα χρώματα.Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εξώφυλλο δίσκου και η εικονιζόμενη να είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος. Θεικό.

red.jpg

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Όπως σου υποσχέθηκα, φίλτατε μανουέλ (παρεμπιπτόντως είμαστε συνονόματοι!) αυτά είναι τα δικά μου όμορφα σσ από ταινίες. Και έμεινα σαυτά γιατί οι ταινίες ήταν πάνω πάνω στο ράφι. Eλπίζω να σε καλύψουν

Όμορφα και ωραία! Μπράβο, πολύ μου άρεσαν! Μια που μπήκε εικόνα από τον Ήρωα (γ@μ@τη ταινία by the way), ας βάλω και εγώ μια από τις πάρα πολλές που μου άρεσαν:

post-15450-129062923285_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
ekplikti tainia omorfias to HERO

ekpliktiko capture Manuel' date=' eyge[/quote']

Σκέφτομαι να υποσχεθώ στον εαυτό μου να πάω μια μέρα σ'αυτή τη λίμνη. Αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί θέλω να σοβαρολογώ όταν το κάνω ;-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ας αναστήσω αυτό το θέμα που κινδυνεύει να χαθεί. Πάντως εγώ σας προειδοποιώ: όποτε βλέπω μια εικόνα που με τραβάει πολύ, θα την ποστάρω.

Από το Αντρέι Ρουμπλιόφ του πολυαγαπημένου μου Αντρέι Ταρκόφσκι, μια από τις αγαπημένες μου (για κάποιο άγνωστο λόγο) εικόνες

Παράλληλες πορείες...

post-15450-129062924307_thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας συνεχίσω να ποστάρω φωτογραφίες στο θέμα μου... Άντε βρε παιδία, βάλτε και σεις καμία, αλλιώς δεν έχει νόημα ένα θέμα που ποστάρω μόνο εγώ. Αν παρατηρήσω πάλι ακινησία θα σταματήσω να ποστάρω τις όμορφες εικόνες που βρίσκω (να μάθετε!).

Δεν νομίζω ότι χρειάζετε να πω από ποιά ταινία είναι αυτή:

Δημοσ.

Ας συνεχίσω να ποστάρω φωτογραφίες στο θέμα μου... Άντε βρε παιδία, βάλτε και σεις καμία, αλλιώς δεν έχει νόημα ένα θέμα που ποστάρω μόνο εγώ. Αν παρατηρήσω πάλι ακινησία θα σταματήσω να ποστάρω τις όμορφες εικόνες που βρίσκω (να μάθετε!).

Δεν νομίζω ότι χρειάζετε να πω από ποιά ταινία είναι αυτή:

post-15450-129062924438_thumb.jpg

Δημοσ.

Kαι μιας και βρέθηκε η ταινία, στο παιχνιδάκι, μπορώ να το φωνάξω να το πω...μανουέλ δες το les amants du pont-neuf γρήγορα !!! Δεν ξέρω απόπου ναβάλω αρχή να σου παραθέτω επιχειρήματα, γι αυτό αφήνω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους..

Bασικά, εδώ και ώρα ψάχνω να βάλω κι άλλα,κι έχω βρει άλλα 2-3, αλλά καλύτερα να τα ανακαλύψεις μόνος σου. Οπότε αυτό είναι κάτι σαν double entry, και για το θέμα "υπέροχες ταινίες που ανακαλύψατε...". Σπεύσε!

dance.jpg

nice1.jpg

Δημοσ.

Kαι μιας και βρέθηκε η ταινία, στο παιχνιδάκι, μπορώ να το φωνάξω να το πω...μανουέλ δες το les amants du pont-neuf γρήγορα !!! Δεν ξέρω απόπου ναβάλω αρχή να σου παραθέτω επιχειρήματα, γι αυτό αφήνω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους..

Bασικά, εδώ και ώρα ψάχνω να βάλω κι άλλα,κι έχω βρει άλλα 2-3, αλλά καλύτερα να τα ανακαλύψεις μόνος σου. Οπότε αυτό είναι κάτι σαν double entry, και για το θέμα "υπέροχες ταινίες που ανακαλύψατε...". Σπεύσε!

dance.jpg

nice1.jpg

Δημοσ.

Η σκηνη ειναι απο το "I'm with Lucy".

Σαν ταινια... μετρια, αλλα αυτη η σκηνη με τρελλαινει.

Ισως να ειναι το πρασινο του ωκεανου, ισως παλι να ειναι

η ηρεμια που αποπνεει η φωτο αυτη...

Enjoy.

Δημοσ.

Η σκηνη ειναι απο το "I'm with Lucy".

Σαν ταινια... μετρια, αλλα αυτη η σκηνη με τρελλαινει.

Ισως να ειναι το πρασινο του ωκεανου, ισως παλι να ειναι

η ηρεμια που αποπνεει η φωτο αυτη...

Enjoy.

post-18550-129062924446_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...