Dikemou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Πειράζει να βάλω από σειρά; Ds9 και από το επεισόδιο Sacrifice of angels. Federation vs Dominion kala mas douleueis? dil na zografiso kai go tpt kai na to anebaso... mporei na bgei kai kalitero
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Καλό!! Εντάξει, γενικά νομίζω ότι το πιάσαμε το νόημα. Φαντάζομαι ότι δε θα γεμίσουμε σαβούρες
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Benicio is one of the finest of his generation, i must say. so is Johnny, and god, what a line-up of planets, in Gilliam's Fear n loathin in Las Vegas! pardon my offtopic! tha empolutisw to thema ki egw prosexws, filtate Manuel
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μια που συζητήθηκε πρόσφατα, ας βάλουμε και έναν Ταρκόφσκι. Αν ξεκινήσουμε βέβαια μ'αυτόν ή με τον Αϊζενστάιν δε θα τελειώσουμε ποτέ. Οι ταινίες τους είναι γεμάτες πίνακες ζωγραφικής. Από το Σολάρις
Em_Zed Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο ακου. Εντός ημερών θα έχεις πολλές από τις δικές μου αγαπημένες στιγμές, αφού αυτό το κάνω σχεδόν σε κάθε ταινία, μένω να χαζεύω τις ωραίες σκηνές. Να πάρω μόνο καμια κάρτα forthmet για ο πΟΤΕ σέρνεται. Ακου συνδέθηκε στα 31.2kb !!!
mert Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Bre mert, grafe kai tainia! Sorry man.Eιναι το Sleepy Hollow
insomniac_new Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 καλά πατε καλά; τι τελειωμένες φωτογραφίες ειναι αυτές; αντε βάλτε καμιά καλύτερη.. ολό γιαγιάδες με ζακέτες :Ρ και παππούδες με μαγγόυρες
BadBoy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Επειδή δεν θέλω να σου χαλάσω το topic, θα ρωτήσω πριν βάλω φωτογραφία. Το πρώτο που σκέφτηκα να βάλω είναι μια εικόνα από τις κόντρες στο Fast&The Furious. Είναι μέσα στο θέμα αυτό ή όχι;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Αν πιστεύεις ότι έχει φωτογραφική αξία, φυσικά και είναι μέσα στο θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.