Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Είναι φορές, που ενώ βλέπουμε μια ταινία, μας έρχεται να πατήσουμε το pause, μόνο και μόνο για να θαυμάσουμε την εικόνα που δημιουργήθηκε. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστούμε μέσα από αυτό το θέμα τέτοιες εικόνες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εικόνα να μην είναι spoiler σε καμία περίπτωση. Γι'αυτό να αποφεύγονται εικόνες από το τέλος μια ταινίας ΠΡΟΣΟΧΗ2: Ας μην δημοσιεύουμε επίσης εικόνες από όμορφες υπάρξεις (you know), γιατί νομίζω ότι δεν έχει και πολύ νόημα. Εικόνες που έχουν αξία ως φωτογραφίες ή που μας έκανε εντύπωση το βλέμμα του ηθοποιού (σπανιότερα). Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας κτλ. Αν υπάρχει, απλά ας κλειδωθεί το θέμα. Α! Και απαραίτητα να γράφουμε από ποιά ταινία είναι το ss. ΞαναΑ! Μόνο jpeg για να μην βαρύνει πολύ το πράγμα (ας σκεφτόμαστε και τους PSTNάδες)
john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 ρε πως βαζω Pic ? πατησα συνημμενο και δε μου το ανεβασε τωρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Πήγες στο Διαχείριση συννημένων αρχείων, ανέβασες αρχείο, και ΔΕΝ σου το εμφάνισε; Ή πήγες να το κάνεις από το ταμπελάκι που έχει πάνω (δίπλα στα Β Ι U) ; Πάντως αν κρίνω από τον τίτλο του ποστ (αν και δεν είδα τη φωτογραφία), να κάνω 2 παρατηρήσεις: 1) Να μην βάζουμε τις φάτσες των αγαπημένων μας ηθοποιών, απλά επειδή μας αρέσει το ύφος τους γενικά. Να είναι κάτι πιό ιδιαίτερο. Ε, και ας αποφύγουμε τις πολύ γνωστές (δηλαδή τον ΝτεΝίρο όταν λέει Are you talking to me - δεν έχει νόημα) 2) Ας βάζουμε φωτογραφίες που μας έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μην βάζουμε απλά για να βάζουμε. Γενικά, δε θέλω να γίνει ψηφοφορία για το "ποιά ταινία έχει τις καλύτερες εικόνες" και "ποιός ηθοποιός έχει το καλύτερο ύφος". Να είναι απλά μια όμορφη συλλογή.
EPa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 apo pia tainia einai? [url']http://www.imdb.com/title/tt0088846/[/url] Η εικόνα βέβαια.. Τα λόγια στην υπογραφή είναι από το ανεπανάληπτο Blade Runner.
mert Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Η εικόνα βέβαια.. Τα λόγια στην υπογραφή είναι από το ανεπανάληπτο Blade Runner. Ευχαριστω για τα καλα λογια.
Panathachamp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Paths Of Glory (βάζω δύο εικόνες,κανονικά θα έπρεπε να ανεβάσω όλο το απόσπασμα σε βίντεο,μάλλον η καλύτερη σκηνή που έχω δει ποτέ). http://briefcase.pathfinder.gr/download/panathachamp/25872/452509/0/paths1.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/panathachamp/25872/452510/0/paths2.jpg
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Paths Of Glory (βάζω δύο εικόνες,κανονικά θα έπρεπε να ανεβάσω όλο το απόσπασμα σε βίντεο,μάλλον η καλύτερη σκηνή που έχω δει ποτέ). Να, αυτά προσπαθούσα να αποφύγω. Τι φωτογραφική αξία έχουν αυτές οι 2 εικόνες για κάποιον που δεν έχει δει την ταινία; Τέλοσπάντων, ας μη γίνομαι πιεστικός...
Dreamstorm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Πειράζει να βάλω από σειρά; Ds9 και από το επεισόδιο Sacrifice of angels. Federation vs Dominion attack!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.