Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά αγόρασα ένα NOKIA 3230 και ένα card reader μαζί, αλλά μα το Θεό έχω κατεβάσει πάρα πολλά themes, (Θέματα), και δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Απλά κάνω copy-paste. Μήπως θέλει κάτι το ιδιαίτερο;
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Το σκέφτηκες πολύ για να το πεις και να το γράψεις ρε φίλε;
akismei Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά αγόρασα ένα NOKIA 3230 και ένα card reader μαζί, αλλά μα το Θεό έχω κατεβάσει πάρα πολλά themes, (Θέματα), και δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Απλά κάνω copy-paste. Μήπως θέλει κάτι το ιδιαίτερο; ναι φιλε μου,θα πρεπει να τα εγκαταστησεις κιολας στο κινητο. πιο συγκεκριμενα αφου τα περασεις με τον card reader στην καρτα ,μετα θα πρεπει να κανεις κλικ πανω σε αυτα ,προκειμενου να τα εγκαταστησεις. μετα θα πρεπει να πας στα themes kai να τα επιλεξεις.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Νομίζω οτι το έχω κάνει ήδη. Θα δοκιμάσω ξανά. Μάγκες μάλλον το Card Reader το πήρα λίγο παιγμένο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.