OPC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα. Έχω ένα προβληματάκι με τον Opera. Σε ένα forum μου έχει κάνει τη στοίχιση των λέξεων στο κέντρο.Δλδ τα topics μου τα βγάζει στην μέση της σελίδας ενώ θα έπρεπε να είναι αριστερά. Με άλλους browsers που έχω μπεί είναι όλα ok.Μόνο με τον Opera μου το κάνει αυτό.Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τπτ. Είχα την version 7.54u2 και κατέβασα και την 8 μήπως και στρώσει αλλά μου τα έβγαλε πάλι στο κέντρο. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ? Μπορεί να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Άλλο ένα bug του Opera...Kαι γώ αυτόν χρησιμοποιούσα πριν καιρό αλλά είχε πολλά προβλήματα...Τελικά κατέληξα στον Maxthon!!! Όσο για την λύση που ζητάς δεν νομίζω να υπάρχει κάποια λύση...Εκτός και αν βγεί κάποιο update!!!
OPC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ξέχασα να το γράψω ο .... Αυτό το πρόβλημα με την στοίχιση μου το παρουσίαζει μόνο στο συγκεκριμένο forum.Σε όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά όλα. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για την εμφάνιση συγκεκριμένων sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.