Προς το περιεχόμενο

ποιοι ειναι οι καλυτεροι τραγουδιστες του metal/hard rock ???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το χτένιζε το κανταίφι ο Freddie αλλά ήταν φωνή απο τις λίγες! Dio, Alice Cooper, ACDC και άλλοι, Imho οι κορφαίοι..

Δημοσ.
Το "καλυτεροι"' date=' εκτος απο απολυτα υποκειμενικο, νομιζω πως ειναι και αδικο ως λεξη... Κι αυτο γιατι ο καθενας εχει αυτο το "κατι" που τον καθιστα μοναδικο...

Εγω θα εκανα μια προσεγγιση του τυπου "ποιος αποδιδει καλυτερα με βαση το στυλ που τραγουδαει", κι αυτο με πολλες επιφυλαξεις γιατι τις περισσοτερες φορες δεν εχουμε την δυνατοτητα να τον ακουσουμε σε διαφορετικο στυλ.

Δηλαδη, θα τροποποιουσα την ερωτηση του φιλου john1987 ως ποια φωνη καταφερνει, παντα κατα τη γνωμη μας, να ξεπερασει το υφος των τραγουδιων που ερμηνευει, ανεξαρτητα απο το ποσο καλα ειναι αυτα... Η συγκριση θα μπορουσε να γινει με βαση το τι μας θαμπωνει σε καθε κομματι, ο στιχος, η μουσικη και η εκτελεση της μπαντας ή η ερμηνεια του τραγουδιστη?

Με βαση αυτο, και επειδη πανω στη metal και στη rock εχω παρα πολλα ακουσματα, θα ελεγα πως τα τελευταια δυο χρονια η φωνη που με εκστασιαζει περισσοτερο ειναι της [b']Tarja[/b] των Nightwish (χωρις να επηρεαζομαι απο αλλα χαρακτηριστικα της :D )

Δεν εχω εντοπισει μεχρι στιγμης κανενα τραγουδι των Nightwish, ακομα και απο αυτα που δεν μου πολυαρεσουν, που να μην το ανεβαζει η φωνη της... Ακομα και στα live, η κοπελα αποδιδει εξαιρετικα! Υπαρχουν δλδ τραγουδια που αν δεν τραγουδουσε η Tarja, πιστευω πως δεν θα τα ακουγα με την ιδια ευχαριστηση...

Συμφωνώ μαζί σου!!! :) Έτσι θα ήταν καλύτερα....

Η tarja είναι φοβερή!!! Άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που είπα να ψαχτώ καλυτερα με το συγκρότημα. Δεν είσαι μόνο εσύ φίλε μου, ερωτευμένος μαζί της, αλλά και πολλοί άλλοι :grin:

Εγώ προτιμώ τους:

Βruce Dickinson

Mat Barlow(Iced Earth)

Ross Dolan(Immolation)

Kyle symons(Malevolent Creation)

Δημοσ.
Mat Barlow(Iced Earth)

Ross Dolan(Immolation)

Iced Earth κ Immolation? Βλάσφημος αχταρμάς! ;ppp

BTW o Barlow έφυγε από το band καιρό τώρα, και έχει αντικατασταθεί με τον Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest). Γαμάτη φωνή και αυτός!!

Δημοσ.

@Godlike, Ο Labrie είναι στουντιάκιας...Live δεν έχει τόσο καλή απόδοση.Επίσης να πώ πως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αν και μέχρι πρίν αρκετό καιρό ήμουν τρελός fan των DT.

@Lucifer, και ξέρεις γιατί έφυγε ο Barlow ε?Για να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί τα δικαιώματα των πολιτών...

Δημοσ.
Iced Earth κ Immolation? Βλάσφημος αχταρμάς! ;ppp

BTW o Barlow έφυγε από το band καιρό τώρα' date=' και έχει αντικατασταθεί με τον Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest). Γαμάτη φωνή και αυτός!![/quote']

To gnwrizw oti efyge...kai ta phra poly epishs, otan ema8a kai poios 8a parei thn 8esh tou :???:

Egw ton goustarw auton ton... Βλάσφημο αχταρμά! :razz:

Δημοσ.
@Godlike, Ο Labrie είναι στουντιάκιας...Live δεν έχει τόσο καλή απόδοση.Επίσης να πώ πως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αν και μέχρι πρίν αρκετό καιρό ήμουν τρελός fan των DT.

Κοίτα τον έχω ακούσει και live και δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημος. Μου αρέσει πάντως πολύ η χροιά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...