Προς το περιεχόμενο

ποιοι ειναι οι καλυτεροι τραγουδιστες του metal/hard rock ???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πηγε κανεις σαμπαθ η γενικα ροκγουειβ?

Nai!!!! Htane aperigrapth bradya me tous Sabbath! 8a mou meinei aksexasth h synaylia! :grin: O kosmos den perigrafetai... polyyyyyyyyyyyys kosmos, arketo strimwksidi, alla aksize! Ozzy = foveros frontman, o Iommi 8eos! :grin: :grin: :grin: Poly xairomai pou den to exasa!

Δημοσ.

Για μένα εντελώς προσωπικά, αν έπρεπε να ξεχωρίσω 2 φωνές, θα έλεγα τον DIO, και τον David Coverdale, αν και μάλλον για διαφορετικές καταστάσεις τον καθένα.. Καλές και πολλές άλλες φωνές, Hensley (Uriah Heep), Dickinson κλπ κλπ, αλλά οι 2 που ανέφερα, μπορώ να πω οτι με "στιγμάτισαν" (όσο βαρύγδουπο κι αν ακούγεται αυτό :lol: :lol: :lol: )

ΥΓ. Άσχετο, αλλά έχω ένα κόλλημα, αρνητικό όμως, με τον Ozzy.. Δε μπορώ να τον ακούσω.. Είμαι σοβαρά?? :lol:

Δημοσ.

sadako:den eisai ka8olou sobara-mia xara eisai!

nai ontws 8a pe8aina gia kana bootleg video h mp3...

egw den phga dioti den epaize headliner o dio...alliws ta eskaga gia ton 8eo!

kala,bebaia mprosta stous priest pou tous eida persi de mou kanei tipota entypwsh...einai kai to agaphmeno mou sygkrothma...

to black sabbath prepei na elege poly live etsi?

basika egw den phga sabbath logw eksofrenikhs timhs,strimoksidiou,ksylou kai....ozzy!

Δημοσ.

re to pisteyeis oti shmera elega na anaferw ton tragoydisth twn queen kai eixa ksexasei to onoma tou?????den eimai kala...

ontws aytos apo tous candlemass exei epiblhtikh fwnh-swstooooos!

Δημοσ.
Για μένα εντελώς προσωπικά' date=' αν έπρεπε να ξεχωρίσω 2 φωνές, θα έλεγα τον DIO, και τον David Coverdale, αν και μάλλον για διαφορετικές καταστάσεις τον καθένα.. Καλές και πολλές άλλες φωνές, Hensley (Uriah Heep), Dickinson κλπ κλπ, αλλά οι 2 που ανέφερα, μπορώ να πω οτι με "στιγμάτισαν" (όσο βαρύγδουπο κι αν ακούγεται αυτό :lol: :lol: :lol: )

ΥΓ. Άσχετο, αλλά έχω ένα κόλλημα, αρνητικό όμως, με τον Ozzy.. Δε μπορώ να τον ακούσω.. Είμαι σοβαρά?? :lol:[/quote']

Ο Hensley έκανε φωνητικά σε πολύ λίγα τραγούδια των Heep ... μήπως εννοείς τον David Byron ή τον John Lawton;

Eίναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί κάποιος με τους Heep έχουν αλλάξει πάρα πολλούς τραγουδιστές :D

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποιος ακριβώς ήταν ο τραγουδιστής, και ψάχνοντας για 2 λεπτά, είδα οτι ήταν και ο Hensley τραγουδιστής στους Heep (μαζί με καμιά ντουζίνα ακόμα).. Μιλάω για την εποχή Look At Yourself, Sunrise, Return To Fantasy, SYMPATHY..

Δημοσ.

Μου πέρασε και μένα απ'το μυαλό ο freddie γιατί έχω κόλλημα με queen, αλλά δε νομίζω πως πιάνεται για hard rock.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...