ktulu_gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 To Dungeon Siege tote (exei bgei kai 2o meros)...Arketa wraia grafika, sxetika aplo sto xeirismo...Oti xreiazetai gia na peraseis kapoies ksenoiastes wres... >http://www.microsoft.com/games/dungeonsiege/
Sadako Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Εγώ με ένα (απο τα αρκετά που έχω παίξει), και κόλλησα για αρκετό καιρό (ήταν βέβαια και τεράστιο) ήταν το Fallout, παρόλο που όταν το άρχισα δε μου γέμισε και πολύ το μάτι..
bennasi-4- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 ksexasate to breath of fire mia ap tis kaliteres seires rpg paixnidion!!!
Sadako Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Εγώ πάντως το πρώτο που είχα παίξει (αν και ήταν λίγο adventure), ήταν το Lands Of Lore. Το Ishar που είχα πάρει πιο πριν (στον super 286 μου) δεν έκατσα ποτέ να το παίξω μέχρι τέρμα..
Greg7vas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Paikse kana japanese style rpg tou super nintento(chrono trigger,final fantasy,breath of fire,secret of mana 2,3).DEN KANO PLAKA tha latrepseis ta ALITHINA rpg's me ayta ta paixnidia.Allios final fantasy gia ps2. CU!
Dreamstorm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Βασικά έχουν αναφερθεί τα περισσότερα...Ξέθαψε amiga και άρχισε να παίζεις eye of the beholder, pools of darkness και dark queen of krynn! A, πριν λίγες μέρες τελείωσα το forgotten realms : Demon stone , μιας και δεν αναφέρθηκε. Κάτι διαφορετικό , περίεργος ο χειρισμός , εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο αλλά έχει μια φάση με τον θεό Drizzt όλα τα λεφτά ....Μόνο και μόνο για αυτό πρέπει κάποιος να παίξει το game!
ktulu_gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Afou to gurisame sto parel8on loipon, Anvil Of Dawn me DOS emulator (DOSBox)...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Σε κάποιον που του άρεσε το Morrowind, ποιό θα προτείνατε; Μάλλον το NeverwinterNights απ'ότι έχω καταλάβει...
georgeinvictus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Σε κάποιον που του άρεσε το Morrowind, ποιό θα προτείνατε; Μάλλον το NeverwinterNights απ'ότι έχω καταλάβει... Σε καποιον που του αρεσε το Morrowind θα προτεινα να περιμενει το καινουριο(Oblivion νομιζω),θα σκασει μυτη σε κανα 2 μηνες υποτιθεται,το NWN βεβαιως και ειναι καλο αλλα φαινεται πολυ "στεγνο" και γραμμικο για καποιον που εδωσε χρονο στο Morrowind,με τον απεραντο χαρτη και τις ατελειωτες επιλογες του.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Σε καποιον που του αρεσε το Morrowind θα προτεινα να περιμενει το καινουριο(Oblivion νομιζω),θα σκασει μυτη σε κανα 2 μηνες υποτιθεται,το NWN βεβαιως και ειναι καλο αλλα φαινεται πολυ "στεγνο" και γραμμικο για καποιον που εδωσε χρονο στο Morrowind,με τον απεραντο χαρτη και τις ατελειωτες επιλογες του. Κοίτα, αν το Οβλιβιον κυκλοφορούσε τώρα, θα το είχα αγοράσει και θα έπαιζα όλο το καλοκαίρι, αλλά αν κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο, θα περιμένω να το αγοράσω του χρόνου. Ασε, έχω χάσει εξεταστική με το Morrowind...
georgeinvictus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 ολοι κατι χασαμε με το morrowind,πολυ ξενυχτι ρε.........
Elven_King Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Afou to gurisame sto parel8on loipon, Anvil Of Dawn me DOS emulator (DOSBox)... Για πες κάτι παραπάνω, είναι τόσο καλό όσο ακούω; Το κατέβασα χτες αλλά δεν το έχω δει ακόμα. Όσο για το thread, όσα είπαν τα παιδιά συν τα Fallout I (ειδικά αυτό) & ΙΙ.
mert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Chrono Trigger μεγαλο κολλημα.Και η συνεχεια του, το Chrono Cross ηταν πολυ αξιολογη.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 ολοι κατι χασαμε με το morrowind,πολυ ξενυχτι ρε......... και όχι μόνο ξενύχτι αλλά και ξεμέρι. Έχω παίξει 25 ώρες συνεχόμενες (και σταμάτησα όχι για να πάω για ύπνο, αλλά γιατί είχα κανονίσει με ένα φίλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.