Προς το περιεχόμενο

provlima me msn messenger

evangel23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otan sindeome ston internet kathe ligo kai ligaki mou vgenei ena minima apo msn messenger oti exi io kai kati tetoia.kai prepei na leei na sindetho kapou na katevaso ena reg-fix kai diafora tetoia.kserei kaneis ti mporo na kano na min emfanizete?

Δημοσ.
otan sindeome ston internet kathe ligo kai ligaki mou vgenei ena minima apo msn messenger oti exi io kai kati tetoia.kai prepei na leei na sindetho kapou na katevaso ena reg-fix kai diafora tetoia.kserei kaneis ti mporo na kano na min emfanizete?

file mou....... to computer sou mallon exei pesei thima spyware/virus/trojan........ kane update sto antivirus sou kai egatestise to spybot s&d (an den to exeis) to opoio tha vreis apto download.com...... sti sinexeia kane enimerosi kai safto kai trekse prota antivirus kai meta spybot (allios iparxei pithanotis na kollisei to pc sou) kai enimerose me gia ta apotelesmata......

Δημοσ.

Kane ta parakatw:

Start > Run > services.msc

bres to service pou leei messenger kai kanto disable

an exeis ellhnika legetai Υπηρεσία Μηνυμάτων

den exei sxesh me to msn messenger ayth h uphresia einai apla mia uphresia

pou metadidei munhmata net send kai kata 99% einai upeu8unh gia to munhma pou lambaneis...

Δημοσ.

tpt file :)

apla nomizw to problhma sou eixe anafer8ei ksana opote me ena search sto forum 8a eixes ksemperdepsei nwritera kai 8a eixes glutwsei kai to format :)

filika guido

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...