Chi Chi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 An & eimai latris tou analogou eidous, ontos to "Once upon a time in America" itan arketa kourastiki tainia logo megalis diarkeias & argis plokis. Alla to "kourastiko", se sxesi me kapoia tainia genika pou den mas arese, de nomizo na exoun sxesi. Allo 1 tainia na einai patata & na min mas arese, & allo na einai "kourastiki". Mporei na einai poly kali i tainia, alla apla na einai kourastiki. Syni8os gia mena, oi ypoti8emenes "koultouriarikes" tainies einai poly kourastikes. Afto den simenei oti den einai kales & oti den prepei na tis vlepoume. Apla, isos den mas ekfrazoun & den exoume tin ypomoni na katsoume na tis doume & na tis analysoume se va8os gia na tis filologisoume-filosofisoume peretero...
john1987 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 etsi chi chi symfwnw apolyta...den exei sxesh to poso kourastikh einai mia tainia... px to insider kai to dogville htan kourastika alla sygkatalegontai stis kalyteres tainies pou exw dei mexri twra... bebaia otan eisai kourasmenos den exeis dia8esh gia poly psagmena pragmata..alla einai 8ema dia8eshs...
tromeros dennis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Three Kings! 100 τις 100 αμερικανικη ταινια! -Ειμαστε οι πιο ωραιοι, οι πιο καλοι, οι πιο κοουλ... Πολυ κουραστικη, πολυ βαρετη ιστορια. Τιν ειδα μιση... δεν αξιζει καθολου κατα γνομη μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Three Kings! 100 τις 100 αμερικανικη ταινια! -Ειμαστε οι πιο ωραιοι' date=' οι πιο καλοι, οι πιο κοουλ... Πολυ κουραστικη, πολυ βαρετη ιστορια. Τιν ειδα μιση... δεν αξιζει καθολου κατα γνομη μου.[/quote'] Ενδεχομένως να μην 'έπιασες' την ειρωνία της ταινίας...
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 eixe eirwnia, alla sou spaei ta neura, exw den ante3a na thn dw olh. Kati ksekarfwtes mousikes, sto terma, mesa sthn erhmo... :roll:
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 etsi chi chi symfwnw apolyta...den exei sxesh to poso kourastikh einai mia tainia...px to insider kai to dogville htan kourastika alla sygkatalegontai stis kalyteres tainies pou exw dei mexri twra... bebaia otan eisai kourasmenos den exeis dia8esh gia poly psagmena pragmata..alla einai 8ema dia8eshs... Ακριβώς...
theobabis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Mad dog and glory φυσικα. Λες και υπηρχε πιθανοτητα ο τρελος σκυλος να γινοταν διασημος. Ουτε μια στο εκατομμυριο. Το κοκαλακι του και στο μπουντρουμι του.
kirileman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Προφανώς κουραστική δεν μπορεί να είναι μια ταινία μικρής διάρκειας. Πρέπει να είναι μεγάλη για να κουράσει. Επίσης, δεν θα έχει (συνήθως) σκηνές δράσης. Όσο χάλια και να είναι μια ταινία δράσης, δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις κουραστική, εκτός από μια ταινία της οποίας ο τίτλος μου διαφεύγει με τον Μπαντέρας και μια κινεζοαμερικάνα που και αυτής το όνομα μου διαφεύγει, ίσως η χειρότερη όλων των εποχών σε όλα τα είδη. Άρα, μια κοινωνική ταινία μεγάλης διάρκειας είναι αυτό που ψάχνουμε. Τώρα αν η ταινία ειναι πραγματική τεράστια σε διάρκεια, σε όποιο είδος και να ανήκει είναι πολύ πιθανό να κουράσει κάποια στιγμή (red thin line πχ, την είπα πάλι την κακία μου).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Mad dog and glory φυσικα.Λες και υπηρχε πιθανοτητα ο τρελος σκυλος να γινοταν διασημος. Ουτε μια στο εκατομμυριο. Το κοκαλακι του και στο μπουντρουμι του. Χεχεχε...
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 stin tenia pou varethika apistefta perisotero apo kamia ali itan to moro tis rosmari
Akujin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 stin tenia pou varethika apistefta perisotero apo kamia ali itan to moro tis rosmari xexe, i agapimeni tainia tis kopelas mou! -kolokythopita!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 stin tenia pou varethika apistefta perisotero apo kamia ali itan to moro tis rosmari Φαντάσου, εγώ τη θεωρώ αριστούργημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πάντως, για τη Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, το είδα ένα βράδυ σπίτι, μαζί με φίλους που γενικά δεν εκτιμούν ταινίες με εικόνες και αργές υποθέσεις (κάποιοι είναι πιο πολύ των θρίλερ και κάποιοι των αισθηματικών ταινιών - εντελώς ότι να'ναι δηλαδή), και ξετρελάθηκαν όλοι! Είχα πάθει πλάκα. Και μάλιστα τα σχόλια ήταν του τύπου "τι ωραίες εικόνες" και "κάθε πλάνο ήταν εξαιρετικό". Που να την είχαμε δει και σινεμά δηλαδή (που για εκει είναι φτιαγμένη η ταινία). Άσε που όταν τελείωσε όλοι νομίζαν ότι η ταινία είχε κρατήσει γύρω στη μιαμιση ώρα.
john1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 εμενα με κουρασε λιγακι μανωλη αλλα πραγματικα η λεπτη κοκκινη γραμμη ειναι πολυ καλη ταινια... μου αρεσε πιο πολυ απο τη διασωση του στρατιωτη ραιαν-την ιδια χρονια δεν ηταν η οχι?
mert Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 εμενα με κουρασε λιγακι μανωλη αλλα πραγματικα η λεπτη κοκκινη γραμμη ειναι πολυ καλη ταινια...μου αρεσε πιο πολυ απο τη διασωση του στρατιωτη ραιαν-την ιδια χρονια δεν ηταν η οχι? Nαι ιδια χρονια ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.