Προς το περιεχόμενο

ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο κουραστικες ταινιες???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H asteieuetai to paidi h exei asinithisto gousto. Anyway gia na anapso ta aimata ligaki...xexexe apisteuta kourastiki brika ego prosopika panta ton tainia : H epistrofi.

Y.S. Manouel xero oti esena sou arese opote mporeis na mou tin peis an theleis xoris parexigisi ;)

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για εμενα κουραστικες ταινιες ειναι οι παρωδιες και οι ταινιες -σειρες (Βλ εφιαλτης 1-2-3-...-χ , ροκυ 1-2-3 -...-χ , κλπ κλπ )

entaksei.oti mia tainia eixe kaka sequels den shmainei oti htan kai to prwto kako.proswpika pisteuw oti to Rocky p.x einai mia poly kalh tainia kai katholou bareth.

tespa gia na pw kai egw thn gnwmi mou tha pw tis monadikes 3 tainies pou me kanane na thelw na fygw apo thn aithousa (sthn mia efyga)

1.Magisses tou Salem

2.Pisw Porta (kala genika oi ellhnikes einai baretes)

3.The grudge (to egrapsa swsta?tespa h katara sthn amerikanikh version)

auta

Επισκέπτης
Δημοσ.
H asteieuetai to paidi h exei asinithisto gousto. Anyway gia na anapso ta aimata ligaki...xexexe apisteuta kourastiki brika ego prosopika panta ton tainia : H epistrofi.

Y.S. Manouel xero oti esena sou arese opote mporeis na mou tin peis an theleis xoris parexigisi ;)

Όχι ρε συ, δεν με πειράζει να λες τα γούστα σου. Αντιθέτως το θέλω και πάρα πολύ μάλιστα. Αλλά αν μου έλεγες ότι ο σκηνοθέτης είναι στην πραγματικότητα μ@λ@κας και αυτοί που τους άρεσε η ταινία τους έχει ξεγελάσει ή ότι η δημοτικότητα της ταινίας είναι θέμα μάρκετινγκ, ε, τότε ναι. Θα σου την έλεγα. Αν και σε αυτή την ταινία (επειδή είναι καινούργια) θα μπορούσες να μου πεις ότι είναι θέμα μάρκετινγκ (κάτι βέβαια που φαίνεται ότι δεν ισχύει μια που η ταινία δεν έχει διαφημιστεί) αλλά η ιστορία θα δείξει ότι δεν ισχύει ούτως ή άλλως.

Φυσικά να λέμε τα γούστα μας, αλλά να μην προσβάλουμε και τα γούστα των άλλων ή να προσπαθούμε να καταστρέφουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Η τέχνη λειτουργεί καλύτερα όταν δουλεύουν όλοι οι χώροι και όλες οι απόψεις. Και η δικιά σου και η δικιά μου και όλες χωρίς εξαιρέσεις. Παράδειγμα, στο θέμα των υπερπαραγωγών και λοιπών ταινιών, για μένα το πρόβλημα που δημιουργούν, δεν είναι το ότι υπάρχουν και αρέσουν σε πάρα πολύ κόσμο. Με γεια τους με χαρά τους. Αλλά το ότι προσπαθούν (και καταφέρνουν δυστυχώς) να σου περάσουν την αντίληψη ότι αυτός είναι όλος ο κινηματογράφος και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Πνίγουν όλους τους άλλους δηλαδή. Ε, όχι! Ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει και θα μάθουμε στο μέλλον τι θα μείνει ή τι θα μας χρειαστεί. Δεν μπορεί να νομίζει ο καθένας ότι έχει όλες τις απαντήσεις.

Ξέφυγα εντελώς...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ενας απο τους δυο μας Manuel καταλαβε

το ποστ του kirileman τελειως λαθος... :mrgreen:

Τώρα που το ξαναδιάβασα (με τις νέες πληροφορίες), νομίζω ότι κατάλαβα το ύφος του καλύτερα! Kirileman αν πράγματι ήσουν ειρωνικός (που μάλλον ήσουν) συγγνώμη ταπεινά χίλιες φορές. Αλλά επειδή έχω πέσει και σε άτομα που θα μπορούσαν να σοβαρολογούν λέγοντας τέτοια πράγματα, μπερδεύτηκα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, αν γίνεται, όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις, να μην χρησιμοποιούμε γενικευμένες προτάσεις. Καλά που λείπει ο Akujin αυτό τον καιρό γιατί θα σου την έλεγε (αν και δεν το συνηθίζει, άρα θα τη γλίτωνες). Τέλος πάντων, αφορμή πήρα για να πω αυτό που ήθελα (αν και ο Νεκρός μου άρεσε πάρα πάρα πολύ).

Oxi oti genikuw alla pisteuw oti se kanena atomo sto kosmo den prepei na aresei auti i tainia :razz:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Oxi oti genikuw alla pisteuw oti se kanena atomo sto kosmo den prepei na aresei auti i tainia :razz:

Είμαστε ήδη δύο που τη λατρέψαμε (και ξέρω και άλλους δύο, άρα συνολικά 4). Άρα πρέπει να σκεφτείς κάποια άλλη θεωρία. Αυτή δε λειτουργεί. Λυπάμαι πολύ ;-)

Δημοσ.

Σύμφωνα με το imdb είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που την λατρεύουν (βαθμολογία 8-10) παρά αυτοί που την βρήκαν κακή, αδιάφορη ή απλά τους άρεσε.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο καθένας έχει το γούστο του, αλλά καλό θα είναι να μην γενικεύουμε με βάση τα δικά μας γούστα γιατί μπορεί και να κάνουμε λάθος ;)

Δημοσ.

ok, alla mporei na ekfrazoume ti gnomi mas me mia mikri dosi uperbolis, eidika exoume dei mia tainia sto cinema kai mas pire o upnos :P ( kai to topic leei "KATA TI GNOMI SAS"

btw se olous tous dead man fans - den prospathw na sas allaksw gnomi gia tin tainia :)

A nai, to mono pou thumamai ap'tin tainia einai pou o johnny depp zitouse sunexeia tobacco ap'ton indiano.

bgikame omos ligo off topic so as afisoume ki kapoion allo na pei ti gnomi tou gia kapoia alli tainia :)

Δημοσ.

5 μερες ελειψα και εγινε χαμος στο post!

διαφωνω εντελως με τον kirileman...μα να μας λεει οτι shawshank redemption/godfather/se7en/silence of the lambs ειναι βαρετα και γενικα μ******ς ? ΕΛΕΟΣ!

συμφωνω βεβαια για το memento και για το taxi driver αλλα δε σημαινει πως δεν ειναι αριστουργημα...

επισης τονιζω οτι δε συνιστα ψαγμενη κριτικη,εξυπναδα κτλ το να θαβει κανεις ταινιες ευρεως αναγνωρισμενες...

και προσθετω αλλη μια βαρετη:οι γυναικες του στεπφορντ

Δημοσ.

αν και σηκωνει πολλη συζητηση, την λεπτη κοκκινη γραμμη βρηκα πολυ κουραστικη. Aυτες οι αναδρομες στο παρελθον καθε λιγο και λιγακι...

Δημοσ.

Λοιπον, η μονη ταινια που εφυγα απο το σινεμα, ειναι to "The Pillow Book".

ΜΑΚΡΙΑ!

Ουτε για παλαμουτι δεν κανει....

Δημοσ.
exw akousei kai oti to kapote sthn amerikh einai ligaki bareto...(logw diarkeias mallon...)

Ηταν καπως οπως και το Once upon a time in the West το οποιο ομως το λατρεψα.Sergio Leone rulz!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...