Προς το περιεχόμενο

ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο κουραστικες ταινιες???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mias kai piasate musicals, egw sto ''chicago'' me dyskolia kratisa ta matia anoixta.

antithetws sto ''moulin rouge'' imoun much more alive.

(kolokythopita gia opoion disagree) 6_tongue.gif

Δημοσ.

Koλοκυθοπιτα οντως. Για το chicago συμφωνω[στο θεατρο και παλι στο θεατρο], αλλα και το moulin rouge, περα απο το μουσικο ντυσιμο, με κουρασε με τα ξεφρενα πλανα.

Αν και το νοημα βαρυγδουπο, το π με ενοχλησε επισης[οι λατρεις μην αρχισετε τον πολεμο, το γυρισμα δε μου αρεσε]

Απιστευτη βαρεμαρα στο απεραντο γαλαζιο[και ενα σορρυ σε οσους το αγαπανε, γουστα ειναι αυτα]

Αλλα στην κορωνιδα της ανιας τοποθετω το the others και το hide and seek[επιδημια ανουσιων θριλερς]

Επισκέπτης
Δημοσ.
megale ti tainia eipes twra?

kairo twra goustarw na tin dw. eixa petyxei ligo mesanyxta sto kanali tis voulis' date='

alla imoun pita+koimithika.

emena den mou fanike poly kourastiko pantws.

tha to vrw-tha to dw-kai tha sou pw an antksa then ;)

EDIT: Manuel, I bet you'll like this ;)[/quote']

ΝΑΙ! Το είχα δει σινεμά! Πολύ ωραία! Ήμουν και σχετικά μικρός και ήταν από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) ταινίες με εικόνες που είδα στο σινεμά. Είναι από τις ταινίες που πρέπει να τις βλέπεις όπως χαζεύεις τα αστέρια (το οποίο επίσης μπορεί να είναι βαρετό για κάποιους).

edit: Όσον αφορά τα στατικά πλάνα, αυτή πίστευα πάντα ότι είναι η δύναμη της ταινίας. Δεν ξέρω πάντως αν θα αρέσει σε κάποιον που θα τη δει σπίτι (όπως έχω ήδη πει 3 φορές τώρα). Και μένα δηλαδή, που με είχε ενθουσιάσει, δεν μου κάνει να την ξαναδω σπίτι. Αν. λέμε τώρα, αν όμως το ξαναπαίξει σε καμιά αίθουσα, θα πάω τρέχοντας (για να κάνω και λίγη γυμναστική).

Δημοσ.

εννοειται οτι θα τη δω μια και ειναι του κιουμπρικ του οποιου αν και το shining δε με ενθουσιασε το clockwork orange με αφησε αναυδο!(top 2 ειναι για μενα clockwork orange και shawshank redemption)...

προσωπικα δε μου αρεσε το memento και με κουρασε ελεεινα...

επισης πολυ κουραστικο ηταν το 21 γραμμαρια...

Δημοσ.

και εγω σκυλοβαρεθηκα με το moulin rouge...

αναμφιβολα κουραστικο το dogville(λογω του λιτου και θεατρικου σκηνικου) αλλα πραγματικα η εν λογω ταινια εχει να πει πολλα...εχει πολλα νοηματα και μηνυματα και γενικα ειναι φοβερη...

Επισκέπτης
Δημοσ.
αναμφιβολα κουραστικο το dogville(λογω του λιτου και θεατρικου σκηνικου)

To λιτό σκηνικό, είναι η μπρεχτική άποψη για το θέατρο. Το θέατρο της αποστασιοποίησης. Δηλαδή, ο θεατής έχει μια απόσταση από αυτό που βλέπει, ώστε να μπορεί να το κρίνει καλύτερα. Το έργο ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να μην σε βάλει να ταυτιστείς με τον ήρωα ή να φορτιστείς συναισθηματικά (πράγμα που επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους, που αφορούν κυρίως τη σκηνοθεσία).

Δημοσ.

thanks for the info manuel!

αφου παιζεις στο θεατρο κιολας τα ξερεις καλυτερα...

παντως αυτη η τεχνικη σε κανει πιο πολυ να σκεφτεσαι παρα να χαζευεις την εικονα...

πιο πολλη ουσια...

Δημοσ.

blepo arketoys na loidoroyn to Matrix...

gia mena to 1o einai foberh tainia..

to 2o kai 3o meros ths trilogias den ta xo dei oloklira[dystyxos, liga apo thn tv], alla pisteyo to adikeite :D einai mia tainia pou se problhmatizei arketa peri yparksiakoy klp... to mono ISOS arnhtiko na einai oi hollywoudianes maxes/fx klp , alla ta cyber skhnika maresoyn [ kai h teleutaia maxh sto 3 me mousikh ypokroy sh Juno Reactor ;) ]

Δημοσ.

Αυτο το eraserhead σου'χει αφησει τραυμα.. ,τοσο κακο ειναι ?

Edit : Διαβασα την περιληψη και .... οχι ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω .. σαν ανθρωποι εχουμε αρκετες εννοιες και προβληματα για να βλεπουμε και τετοια εργα...

Δημοσ.

Ολες οι ταινίες του James Bond. Ετυχε να δω στον κινηματογράφο μια από τις τελευταίες του ... από τις λίγες φορές που με πήρε ο ύπνος σε ταινία.

Από πιο "σοβαρές" ταινίες θα πω και εγώ το Eraserhead του Lynch.

Από πιο πρόσφατες το "11:14" ή κάπως έτσι (δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...