Προς το περιεχόμενο

ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο κουραστικες ταινιες???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω να πω 3 πράγματα (τα αριθμώ για να μην ξεχάσω κανένα) :

1) Οι ταινίες α λα Οδύσσεια του διαστήματος, θέλουν απαραιτήτως σινεμά, αλλιώς είναι σαν να βλέπεις θέατρο στην τηλεόραση. Δε το λέω βέβαια για αυτήν ακριβώς την ταινία (που δε με ενδιαφέρει να τη δει πολύ κόσμος μια που διαφωνώ με την άποψη της ;-) ), αλλά αν πέσετε σε κανένα Ταρκόφσκι στην τηλεόραση, το δείτε και βαρεθείτε, μην διστάσετε μετά να δείτε και το ίδιο ακριβώς έργο στο σινεμά (αν πετύχετε βέβαια σινεμά που να βάλει τέτοια ταινία). Τις έβλεπα σπίτι από μικρός (λόγω του πατέρα μου) αλλά μόνο όταν πήγα σινεμά κατάλαβα. 30% στην τηλεόραση.

2) Δεν περίμενα να έχει τόσο αρνητικούς οπαδούς το eternal sunshine. Πολύ περίεργο. Πίστευα ότι είναι μια ταινία για τον καθένα (όπως και όλες οι ταινίες με σενάριο Κάουφμαν). Έκανα λάθος απ'ότι φαίνεται.

3) Το Matrix3 δεν το έχω δει και ούτε θα το δω μάλλον απ'ότι φαίνεται. ΧΑΧΑ Akujin ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑ κτλ κοροϊδέματα - εγώ τη γλύτωσα!

Δημοσ.

μα δεν κατακρινω το eternal sunshine-αδιαμφισβητητα ειναι καλη ταινια αλλα σαφως δε συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου και απορω γιατι εχει 8,6 στο imdb...

εγω θα εβαζα ενα 7 και κατι...βεβαια γουστα ειναι αυτα...

το space odyssey δεν το εχω δει,εχω ακουσει οτι ειναι απο τις πατατες του κιουμπρικ...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

το space odyssey δεν το εχω δει' date='εχω ακουσει οτι ειναι απο τις πατατες του κιουμπρικ...[/quote']

Σε παρακαλώ πες μου ποιός στο έχει πει αυτό, θα αναλάβω προσωπικά την κηδεία του.

Το 2001 A space odyssey είναι από τις καλύτερες ταινίες από καταβολής κινηματογράφου. Και δεν είναι δική μου άποψη αυτή (αν και τη συμμερίζομαι).

Κουραστική ενδεχομένως (αν και εγώ, στις 6 φορές που την έχω δει, δεν έχω κουραστεί αλλά τέσπα...).

Πατάτα; ΕΛΕΟΣ.

Η μόνη ταινία στην οποία έχω κοιμηθεί είναι το Matrix 2. Στον κινηματογράφο, πρεμιέρα, με παρέα...

Δημοσ.

Εμένα με κούρασε πολύ το memento... τρελά flash back κάθε λίγο και γενικά η υπόθεση μπάζει απο παντού! Καλό σαν ιδέα αλλά στην πράξη.. tsakiris

Δημοσ.

Κουραστικο πιστευω οτι ηταν και το Dogville. Θεωρειτε καλη ταινια αλλα εμενα με κουρασε και στην μια ωρα το κλεισα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Κουραστικο πιστευω οτι ηταν και το Dogville. Θεωρειτε καλη ταινια αλλα εμενα με κουρασε και στην μια ωρα το κλεισα

Εχμ...όπως είπα και πριν, ποτέ στο σπίτι αυτές οι ταινίες. Πάντα σινεμά.

Δημοσ.

εμενα με είχε κουράσει απίστευτα ο Hulk... ετρεχε...ετρεχε στις ερήμους.... παλευε...ξανά έτρεχε...

ps: προσκυνάω Οδύσσεια του διαστήματος.... πολλά χρόνια μπροστά για την εποχή της....

ps2: και η μόνη ταινία που εχω κοιμηθεί στο σινεμά είναι το "ID" του Σπιλμπεργκ... αλλά τον Hulk... δεν τον πιάνει...τίποτα... :razz:

Δημοσ.
το space odyssey δεν το εχω δει,εχω ακουσει οτι ειναι απο τις πατατες του κιουμπρικ...

e tote na min to deis. afou sou eipane oti einai patata, nai symfwnw,

teleiwse to thema. Kubrick einai allwste opote mallon patata einai outws i allws.

TI LEME TWRA re paidia! As sovareytoume kai ligo...

Akoume oti prokeitai gia enan apo tou megalyterous skinothetes olwn twn epoxwn

kai anti na pame na diapistwsoume

me ta matia kai t'autia mas an ontws isxyei, an re paidi mou mas ''milisei''

kai mas, kai mas apodeiksei i oxi giati na thewreitai toso ''megalos'' kapoios,

oxi mono to apporiptoume toso apla, alla xrisimopoioume kai xaraktirismous typou patata.

gia poio kiolas? gia to 2001. (tin pio filosofiki/alligoriki tou douleia)

IMARTON paidia...

egw akousa oti einai patata o Beethoven. Den tha katsw n' akousw patates tote...

Δημοσ.

megale ti tainia eipes twra?

kairo twra goustarw na tin dw. eixa petyxei ligo mesanyxta sto kanali tis voulis,

alla imoun pita+koimithika.

emena den mou fanike poly kourastiko pantws.

tha to vrw-tha to dw-kai tha sou pw an antksa then ;)

EDIT: Manuel, I bet you'll like this ;)

Δημοσ.

Κι εγω ετσι ελεγα.... Μεγαλη απογοητευση ομως. Ειναι καμια 20ρια στατικοτατα πλανα (στην κυριολεξια), οπου ολη η δραση εκτυλισσεται μεσα στο καδρο (απο μια αρκετα μεγαλη αποσταση πολλες φορες).

Η δραση ειναι υποτυπωδης αν και καταλαβαινεις πανω κατω τι θελει να πει ο σκηνοθετης. Αν τη δεις καποτε, ποσταρε.

Δημοσ.

H ποιο βαρετή/κουραστική ταινία που έχω δει είναι το "Cast Away". Μιλάμε για 3 ώρες ταινία (την οποία είδα στο cinema) με αργή, πολύ αργή, μα πάρα πολύ αργή εξέλιξη και ροή...... Κόντεψα να κοιμηθώ, το σίγουρο είναι ότι βαρέθηκα τα μάλλα.....!

Δημοσ.

egw apo tin alli kimithika se mia tainia drasis (paradoksws). to xXx me ton vin diesel amolybdi... xaamos, ekrikseis, opla, atakes pou skotwnoun kai koimi8ika san poulaki!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...