Προς το περιεχόμενο

ποιες ειναι κατα τη γνωμη σας οι πιο κουραστικες ταινιες???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιες ταινιες λογω βαρετου θεματος,μπερδεμενης υποθεσης,διαρκειας κτλ σας κουρασαν πολυ?

SPOILER ALERT!

εμενα με κουρασε το insider λιγακι αρχικα αλλα μετα τη θεωρησα απο τις καλυτερες ταινιες...

επισης,το οδος μαλχολαντ με κουρασε ελλεινα...

ενα αλλα που με κουρασε ηταν το eternal sunshine... ομως υστερα αποδειχτηκε πραγματικα καλη ταινια...

βαρεθηκα επιπλεον στο 2ο νονο λογω διαρκειας...

εσεις?

ps:sorry αλλα βαρεθηκα και στο θεωρουμενο αριστουργηματικο shining(1980)

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το insider και μένα με κούρασε πάρα πολύ. Εμ, δηλάδη, για να είμαι ειλικρινής, είναι η μόνη ταινία που έχω κοιμηθεί σε σινεμά. Ήταν θερινό βέβαια, φυσούσε και το αεράκι... Αλλά μου φάνηκε ότι είχε πολύ αδύνατο θέμα. Οι μόνες άλλες ταινίες που βαρέθηκα όταν πήγα σινεμά (δηλαδή σκεφτόμουν "άντε πότε θα φύγω") ήταν οι Εκδικητές και το Βασιλιάς Αρθούρος. Στο πρώτο πήγα γιατί εκείνο τον καιρό πήγαινα σε όλες τις ταινίες (είχα πρωτοανακαλύψει τον κινηματογράφο), και στο δεύτερο μας πήγε ένας φίλος, στον οποίο το πρώτο πράγμα που είπα όταν βγήκα είναι "Μου χρωστάς 7 ευρώ".

Α! Σε σινεμά βαρέθηκα επίσης το "A perfect storm". Βαρετό θέμα.

Για τις ταινίες που έχω δει σπίτι, νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να πω, μια που είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούν να σε κάνουν να βαρεθείς.

Στο shining δεν βαρέθηκα, αλλά σίγουρα δεν το βρήκα και αριστουργηματικό. Γενικά καμία ταινία σε σενάριο stephen king δεν μου φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από μια καλή ή πολύ καλή ταινία. Ίσως το "Shawshank Redemption" αλλά και πάλι δε φτάνει με τίποτα πολύ ψηλά...

Δημοσ.

''Η Μουμια '' και ''Υποθεση πολυ προσωπικη'' .

Στην Μουμια αντεξα μεχρι το τελος ,αλλα στην δευτερη εφυγα (αν θυμαμαι καλα) πριν το διαλλειμα .

Δημοσ.
''Η Μουμια '' και ''Υποθεση πολυ προσωπικη'' .

Στην Μουμια αντεξα μεχρι το τελος ' date='[b']αλλα στην δευτερη εφυγα (αν θυμαμαι καλα) πριν το διαλλειμα .[/b]

Δεν το έχω κάνει ποτέ, να φύγω απο το cinema πριν τελειώσει η ταινία...Εχω κλάψει πολλές φορές τα λεφτά μου αλλά όχι σε τέτοιο σημείο!!!

Δημοσ.
Δεν το έχω κάνει ποτέ, να φύγω απο το cinema πριν τελειώσει η ταινία...Εχω κλάψει πολλές φορές τα λεφτά μου αλλά όχι σε τέτοιο σημείο!!!

Εσυ κατι εχεις μαζι μου , δεν ξερω τι .. αλλα κατι εχεις :P .

Αμα το εργο ειναι για τα μπαζα , αλλα μιλαμε για χωματερες -οχι απλα μπαζα απο κατεδαφιση, πολυ απλα δεν θα κατσω να το παρακολουθησω .

Για ποιον λογο να υποβαλλω τον εαυτο μου σε μαρτυρια χωρις λογο ?

Δημοσ.

Όχι αλήθεια...Δεν έχω τίποτα μαζί σου... :-P :-D

Aν είναι έτσι όπως τα λές το έργο, μάλλον και γώ θα έφευγα...Ίσως είμαι λίγο ποιο προσεκτικός στην επιλογές μου στο cinema!!!

Δημοσ.

Προσωπικα με κουρασε πολυ(ξερω οτι προκαλω πολλους μ αυτα που λεω) ο αρχοντας των δακτυλιδιων.Τα δυο πρωτα που ειδα δηλαδη. Το καθενα το ειδα σε τρια μερη. Μια ωρα καθε φορα. Μετα βαριομουν το κλεινα και συνεχιζα καποια αλλη στιγμη. Επισης πραγματικα βαρετη ταινια ειναι το eternal sunshine. Πολυ κουραστικη

Δημοσ.

to eternal sunshine, ama mpeis sto klima ths tainias kai thn psuxologia twn protagwnistwn den einai ka8olou kourastikh, emena px. me kourazoun oi amerikanies teen movies giati oute asteies tis briskw oute oi xarakthres mou prokaloun kapoio sunais8hma...

Δημοσ.
emena px. me kourazoun oi amerikanies teen movies giati oute asteies tis briskw oute oi xarakthres mou prokaloun kapoio sunais8hma...

Paromoios. Einai afantasta ili8ies tainies xoris ixnos humor (toulaxiston sygkritika me aftes twn 80's-90's)

8a symfoniso & me to "Mulholland Dr.", se anti8esi me to "Lost Highway" pou itan klaseis anotero...

Δημοσ.

ontws kai egw bare8hka elleina me ta lord of the rings

idiaitera se mia fash me kati dentra pou milousan(2 h 3 htan)phga na kopsw fleva!

sorry gia toys fans tou arxonta alla ti na kanoume,egw kourasthka!

Δημοσ.

Καταρχας να διευκρινισω οτι αλλο εννουμε οταν λεμε μια ταινια κουαστικη κι αλλο οταν ειναι για πεταμα. Στην τελευταια κατηγορια ανηκουν απειρες ταινιες, αλλα το παρον θεμα εχει αλλο νοημα. Ας πουμε το Insider φιλε john1987, ξεκιναει πραγματι πολυ αργα και την πρωτη φορα που το εβλεπα κοντεψα να κοιμηθω. Αλλα στη συνεχεια η πλοκη ανεβαινει σταδιακα και στο τελος εχει απιστευτη κορυφωση! Γενικα ειναι μια ταινια που ενω οταν αρχισε σκυλοβαριομουν, στο τελος τη χαρακτηρισα απο τις καλυτερες που εχω δει (και ξαναδει). Πιστευω πως αν την δεις ολη, θα διαπιστωσεις οτι μονο κουραστικη δεν ειναι!

Προσωπικα υπαρχουν αρκετες ταινιες που με κουρασαν, αλλα η πρωτη και με διαφορα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η Οδυσεια του Διαστηματος 2001 του Κιουμπρικ. Ταινια σταθμος συμφωνω, αλλα: Ε λοιπον, οσο κι αν με τραβαει το σεναριο (εχω δει το 2010 και μου αρεσε), οσο κι μου αρεσει καθως το βλεπω (πολυ καλα σκηνικα, μουσικη) δεν μπορω βρε αδερφε να τη δω! Εχω δοκιμασει 4-5 φορες και ακομα δεν εχω καταφερει να την δω, καπου στο 1/3 ή θα κοιμηθω ή θα σκυλοβαρεθω και θα βαλω κατι αλλο! Ειναι αδυνατο, πως το λενε. Ειναι φοβερα ΑΡΓΗ! Το αποκορυφωμα? Εκεινη η νοσοκομα που περπαταει αργα και γυρω γυρω μεχρι το ταβανι απλα για να αλλαξει κατευθυνση...

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...