Προς το περιεχόμενο

Ιοι στο ιντερνετ

csaueb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειμαι καινουριος εδω και επειδη δε βρηκα καποιο τοπικ σχετικα με ιους εγραψα εδω.Αν ηδη υπαρχει κατι παρομοιο ας μεταφερθει...

Θελω βοηθεια στο εξης προβλημα...

Χθες καθως ημουν στο ιντερνετ πεταγεται ενα pop-up με το ονομα wareout ως προγραμμα για ανιχνευση spywarw.Εγω πατησα cancel παρ'ολα αυτα το προγραμμα αυτο εγκαταστηθηκε στον υπολογιστη μου!Απο εκεινη τη στιγμη μολις μπω στα windows το προγραμμα τρεχει αυτοματα μονο του και καλα ψαχνωντας για ιους και οταν το σταματησω η οταν τελειωσει το συστημα κολλαει και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!Ακομα και οταν τρεχει δεν ανοιγει τιποτα αλλο ωστε να καταφερω να το βγαλω!Ετσι αναγκαζομαι να σβησω τον υπολογιστη η μεσω του τροφοδοτικου η να κανω ρεσετ!

Τι μπορω να κανω ωστε να φυγει αυτο το προγραμμα και να μπορω να δουλεψω στον υπολογιστη;;

Αναζητω μια λυση εκτος format γιατι εχω αρχεια,εργασιες που με τιποτα δεν πρεπει να χαθουν!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.
Καλησπερα' date='ειμαι καινουριος εδω και επειδη δε βρηκα καποιο τοπικ σχετικα με ιους εγραψα εδω.Αν ηδη υπαρχει κατι παρομοιο ας μεταφερθει...

Θελω βοηθεια στο εξης προβλημα...

Χθες καθως ημουν στο ιντερνετ πεταγεται ενα pop-up με το ονομα wareout ως προγραμμα για ανιχνευση spywarw.Εγω πατησα cancel παρ'ολα αυτα το προγραμμα αυτο εγκαταστηθηκε στον υπολογιστη μου!Απο εκεινη τη στιγμη μολις μπω στα windows το προγραμμα τρεχει αυτοματα μονο του και καλα ψαχνωντας για ιους και οταν το σταματησω η οταν τελειωσει το συστημα κολλαει και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!Ακομα και οταν τρεχει δεν ανοιγει τιποτα αλλο ωστε να καταφερω να το βγαλω!Ετσι αναγκαζομαι να σβησω τον υπολογιστη η μεσω του τροφοδοτικου η να κανω ρεσετ!

Τι μπορω να κανω ωστε να φυγει αυτο το προγραμμα και να μπορω να δουλεψω στον υπολογιστη;;

Αναζητω μια λυση εκτος format γιατι εχω αρχεια,εργασιες που με τιποτα δεν πρεπει να χαθουν!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!![/quote']

Δοκίμασε να κάνεις ένα Scan με το Antivirus που έχεις.

Αν έχεις και το (Ad-Aware SE) κάνε και με αυτό ένα Scan.

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις ένα Scan με το Antivirus που έχεις.

Αν έχεις και το (Ad-Aware SE) κάνε και με αυτό ένα Scan.

μα αυτο ειναι το προβλημα...Μολισ μπω στα windows και τρεχει αυτο το προγραμμα αμεσως κολλαει το συστημα και δεν μπορω να κανω τιποτα...

Δημοσ.
μα αυτο ειναι το προβλημα...Μολισ μπω στα windows και τρεχει αυτο το προγραμμα αμεσως κολλαει το συστημα και δεν μπορω να κανω τιποτα...

Μπες σε Safe Mode και δοκίμασε τα παραπάνω.

Δημοσ.

Φιλε csaueb δεν εχει σημασια το οτι πατισεσ cancel... Σε τετοιες περιπτοσεις ολο το παραθυρο ειναι ενα link οποτε οπου κ να πατησεις πανω του... την πατησες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...