KapaPi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Εχω ενα αρχειο με καταληξη .bin ειναι αρχειο ταινια dvd. προσπαθω να το καψω με το dvddecrypter. Το αναγνωριζει αλλα μου λεει: Your image doesnt appear to be of the correct format for burning onto a DVD Image format MODE2/FORM1/2352 DVD format MODE1/2048 καμια ιδεα? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να μπορω να το ανοιξω? Ευχαριστω
louispitter Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 me auto to programa-->UltraISO kanto .iso (an den exis to .cue) ke kapsto i me nero i dvddecrypter i me alcohol i me o,ti 8es
hightop Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Πάνω σε αυτό το θέμα θέλω μια βοήθεια κιεγώ παίδες, Έχω ένα αρχείο (game) με κατάληξη .bin Mε απλά λόγια κάποιος φίλος να μου πει τι πρόγραμμα θα χρειαστώ να το ανοίξω,και τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Eυχαριστώ.
palawiaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δοκίμασε το GameJack 5 ή το Alcohol 120%.Θα σου κάνουν ένα εικονικό cd το φορτώνεις εκεί το παίζεις και αν σου αρέσει το καις σε δισκάκι.Θα το καταλάβεις δεν είναι δύσκολο.Για τον KapaPi δοκίμασε το isobuster αν δεν σου κάνουν τα άλλα δουλειά.
KapaPi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Dikemou εχεις δικιο ειναι svcd . εκανα την δουλεια μου με ultra iso. Σας ευχαριστω πολυ.
hightop Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 ευχαριστω palawiaris,κατεβασα και τα 2 και τελικα το καταφερα με το alcohol 120%,με φανηκε και λιγο καλυτερο απο το αλλο,και παλι ευχαριστω
palawiaris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Το gamejak 5 είναι πιο εύκολο και έχει το καλό ψάχνει για προστασίες και στις οδηγίες λέει ότι μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι και να παρακάμπψει την προστασία χωρίς σπαστήρια κτλ.Δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω αν αληθεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.