sugoruyo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μήπως θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει με ένα πρόβληματακι με το MPEG-2 κάτω από Windows; Για κάποιο λόγο όταν παίζω MPEG-2 αρχεία ή δισκάκια τα δείχνει με ένα περίεργο άσπρο χρώμα μπροστά σα θόρυβο. Όταν όμως π.χ. τραβάω ένα καρέ στο δίσκο το αρχείο εικόνας περιέχει την εικόνα όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν ξέρω πως προκλήθηκε και το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα και να ελέγξω την αναπαραγωγή πριν παρατηρήσω το πρόβλημα. Οπότε τώρα πλέον δεν έχω ιδέα γιατί το κάνει αυτό. Όποιος μπορεί ασ βοηθήσει plz...
palawiaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μπορεί για 3 λόγους.Codecs,μπορεί να φταίει ο player, ακόμα και οι οδηγοί της κάρτας γραφικών.
sugoruyo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο στο παίξιμο. Όταν το κάνω encode σε κάποια άλλη μορφή (MPEG-1, DivX, XViD, Nero Digital) ή όταν το κάνω να πάρει 1 καρέ σε αρχείο jpg η εικόνα μου βγαίνει τέλεια. Επίσης αν πάω να το κάνω recode με nero όταν παίζει video preview σε μικρό μέγεθος είναι σωστή η εικόνα, ενώ αν το μεγαλώσω πέρα από κάποιο σημείο χαλάει. Άλλο 1 'περίεργο' είναι το γεγονός ότι το κάνει με όλους τους players πράγμα που με οδηγεί να πιστέψω ότι είναι μάλλον codec ή vga driver αλλά ο driver της vga παίζει μια χαρά στα παιχνίδια και σε άλλου είδους video οπότε μόνο το codec μένει. Αλλά γιατί να τρελαθεί το codec σε μία εγκατάσταση 3 ημερών χωρίς να το πειράξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.