IKARIWTHS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 xerei kanenas ti programata gps yparxoun gia ta pc?pws leitourgoun ktl? px prin kati mhnes eixa ena ppc me destinator 3 kai hmoun poly eyxarhsthmenos se pc ti yparxei?
platongr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 νομίζω υπάρχει και destinator sdk για κανονικό pc
palawiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις φορητό για αυτή την δουλειά βρες το travelbook 5 και τους χάρτες από το Map & Guide 11
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 wraia sas eyxarhstw poly paidia ,pws tha syndethei to notebook me tous doryforous?yparxi karta wireles?h prepei na balw pcmcia? an xerei kapoios alos kala programata kai xartes as to pei
palawiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μπορείς να βάλεις GPS κεραία με USB ή Bluetooth δεν ξέρω τι είναι καλύτερα αλλά κοίτα να είναι ποιοτική κεραία και όχι κάτι φτηνιάρικο.Εγώ παίρνω δανεικιά μία USB από έναν φίλο μου και οι μπλε οθόνες πάνε σύννεφο,δουλεύει όποτε θέλει,και στο φιλαράκι μου δεν δούλεψε ποτέ.BU-301 είναι το όνομά της.Πάντως άμα βρεις το πρόγραμμα που σου είπα επάνω το προτείνω από οποιοδήποτε άλλο,σου δείχνει με βέλη τον δρόμο,σου μιλάει,ψάχνει να βρει τα μποτιλιαρίσματα,υποστιρίζει Ελλάδα και όλη την Ευρώπη αλλά είναι πολύ ακριβό.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 tha psaxw na to bw akougetai poly kalo,elpzw na douleyei kai xwris kairea etsi wste na to exw mono gia tous dromous gia arxh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.