Προς το περιεχόμενο

Θέλω καινούργιο κινητό αλλά δεν ξέρω ποιο να αγοράσω.

kara1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα ενα κινητό το οποίο να εχει:Bluetooth η υπερυθρες,κατα προτιμηση να ειναι 3G(Δεν με ενδιαφερει πολυ αυτο),μεγαλη μνημη,πανω απο 5 MB,με ηχογραφηση,ανοιχτη ακροαση,πολυφωνικους ηχους,Mp3 player,να τραβαει πολυ ωρα βιντεο,με πολλα χρωματα,και αρκετα καλη καμερα.(Πανω απο 1 Mega pixel),και η τιμη του να ειναι εως και 340 Ευρω.Εχω βρει 5-6 κινητα και θα ηθελα να μου πειτε ποιο απο αυτα να αγορασω.

Sony-Ericsson S700i,Sony-Ericsson K700i,Motorola V1050,Sony-Ericsson K600i,Innostream A10 kai Motorola V635.

Δημοσ.

Γι αυτα που ζητας ειναι υπεραρκετο το se k750.Κοιτα λιγο την τιμη του.Πρεπει να ξεπερναει ελαχιστα το οριο σου,μπορει και οχι.Ειναι κριμα να παρεις παλιο κινητο (k700 κτλ)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Θα ήθελα ενα κινητό το οποίο να εχει:Bluetooth η υπερυθρες' date='κατα προτιμηση να ειναι 3G(Δεν με ενδιαφερει πολυ αυτο),μεγαλη μνημη,πανω απο 5 MB,με ηχογραφηση,ανοιχτη ακροαση,πολυφωνικους ηχους,Mp3 player,να τραβαει πολυ ωρα βιντεο,με πολλα χρωματα,και αρκετα καλη καμερα.(Πανω απο 1 Mega pixel),και η τιμη του να ειναι εως και 340 Ευρω.Εχω βρει 5-6 κινητα και θα ηθελα να μου πειτε ποιο απο αυτα να αγορασω.

Sony-Ericsson S700i,Sony-Ericsson K700i,Motorola V1050,Sony-Ericsson K600i,Innostream A10 kai Motorola V635.[/quote']

Είναι σαν να λες, θέλω το k750. Με 20 Ευρουλάκια παραπάνω.

Δημοσ.

εγω τωρα να μην συμφωνησω με gfilipas ksessalonikios bomber-21 και οσους λενε το κ750i;;; δεν νομιζω οποτε να προτεινω και εγω τωρα πλεον το K750i...ειναι ιδιαιτερα ιδανικο για αυτα που ζητας...

Τσεκαρε και το review απο phovos

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=116133

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...