Προς το περιεχόμενο

My Signature problem!!!

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα όσο αναφορά την υπογραφή μου.Έχω τις παρακάτω εικόνες μέσα αλλα θέλω η μία να βρίσκεται στο αριστερό μέρος και η αλλη στο δεξί αλλά να ξεκινάνε απο το ίδιο ύψος...

με αυτό τον κώδικα δεν γίνεται κάτι...Ξεκινάει η μία στο ύψος που τελειώνει η άλλη!!!!

>
[left][img=http://www.conspiracyrecords.com/images/banners/banner_isisoceanic.gif][/left]

[right][img=http://s1.sigamp.com/users/Godfath3r/newsig.png][/right]

Δημοσ.

Κατ'αρχήν για να είναι στο ίδιο ύψος θα πρέπει να έχεις τις εντολές >[b][img]διεύθυνση της φωτό για αριστερή εμφάνισηδιεύθυνση της φωτό για δεξιά εμφάνιση[/b].

Το δοκίμασα στην δική μου υπογραφή, γι'αυτό και σου σημειώνω την απάντηση! :D

Τώρα αν δεν γίνεται τίποτα, τότε έχει να κάνει με το μέγεθος των εικόνων (πλάτος και ύψος) και χρειάζεται επεξεργασία για να έχουν πανομοιότυπο μέγεθος.

Δημοσ.

To δοκίμασα έτσι αλλα επειδή τα μεγέθη διαφέρουν και δεν μ'αρέσει θέλω να μην είναι κολλητά οι Photo, αλλά η μία να ξεκινάει απο αριστερά και η άλλη απο δεξια...Με την στοίχιση right kai /right, left kai /left δεν γίνεται...

Δημοσ.

Γιατί δεν ενώνεις τις φωτό και να τις κάνεις όπως θες σε μία εικόνα ;

Εννοείτε όχι κολλητά, αλλά με κάποιο κενό ανάμεσά τους...

Δημοσ.

banner_isisoceanic.gifnewsig.png

newsig.png banner_isisoceanic.gif

Ορίστε η μια δεξιά και η άλλη αριστερά :razz:

Στο απο κάτω έβαλα και ένα κενό.

Αυτά τα left και right τι τα θές ; :?

Δημοσ.

banner_isisoceanic.gif..............newsig.png

Ή η μια δεξιά και η άλλη αριστερά. Αλλά για να βγούν στην ίδια ευθεία ήθελαν τις τελίτσες :grin:

Δημοσ.

Η σελιδα πλατυαζει αφανταστα με τους δυο παραπανω τροπους και δυσκολευει την αναγνωση των ποστς .

Godfather αν η μια απο τις δυο λυσεις του wert σε καλυπτουν,μηπως να το ξανασκεφτοσουν ?

Δημοσ.

Γιαυτό θέλω οι εικόνες να είναι στις άκρες με κάποιο κώδικα ουτως ώστε να πλατιάζει η σελίδα ανάλογα με την ανάλυση που έχει ο καθένας.Αν το έκανα με τις τελίτσες οι υπόλοιποι που έχουν μικρότερη ανάλυση απο την δική μου θα αναγκάζονταν να βλέπουν "φαρδιά" την σελίδα...(να έχουν δλδ οριζόντιο scroll)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...