Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Έχω ένα πρόβλημα όσο αναφορά την υπογραφή μου.Έχω τις παρακάτω εικόνες μέσα αλλα θέλω η μία να βρίσκεται στο αριστερό μέρος και η αλλη στο δεξί αλλά να ξεκινάνε απο το ίδιο ύψος... με αυτό τον κώδικα δεν γίνεται κάτι...Ξεκινάει η μία στο ύψος που τελειώνει η άλλη!!!! > [left][img=http://www.conspiracyrecords.com/images/banners/banner_isisoceanic.gif][/left] [right][img=http://s1.sigamp.com/users/Godfath3r/newsig.png][/right]
MariaTs. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Κατ'αρχήν για να είναι στο ίδιο ύψος θα πρέπει να έχεις τις εντολές [/b]. Το δοκίμασα στην δική μου υπογραφή, γι'αυτό και σου σημειώνω την απάντηση! Τώρα αν δεν γίνεται τίποτα, τότε έχει να κάνει με το μέγεθος των εικόνων (πλάτος και ύψος) και χρειάζεται επεξεργασία για να έχουν πανομοιότυπο μέγεθος.
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 To δοκίμασα έτσι αλλα επειδή τα μεγέθη διαφέρουν και δεν μ'αρέσει θέλω να μην είναι κολλητά οι Photo, αλλά η μία να ξεκινάει απο αριστερά και η άλλη απο δεξια...Με την στοίχιση right kai /right, left kai /left δεν γίνεται...
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Γιατί δεν ενώνεις τις φωτό και να τις κάνεις όπως θες σε μία εικόνα ; Εννοείτε όχι κολλητά, αλλά με κάποιο κενό ανάμεσά τους...
wert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ορίστε η μια δεξιά και η άλλη αριστερά :razz: Στο απο κάτω έβαλα και ένα κενό. Αυτά τα left και right τι τα θές ; :?
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Σωστός, αλλά η μία είναι εικόνα που αλλάζει συνεχώς!!!
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 wert δεν κατάλαβες τί ζητάω!!!!Θέλω να είναι στην άλλη πλευρα τησ οθόνης!!!!
wert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εκει πέρα δεξιά τις θέλεις; Γιατί αριστερά πάνε και από μόνες τους :grin:
wert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 .............. Ή η μια δεξιά και η άλλη αριστερά. Αλλά για να βγούν στην ίδια ευθεία ήθελαν τις τελίτσες :grin:
paschalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Η σελιδα πλατυαζει αφανταστα με τους δυο παραπανω τροπους και δυσκολευει την αναγνωση των ποστς . Godfather αν η μια απο τις δυο λυσεις του wert σε καλυπτουν,μηπως να το ξανασκεφτοσουν ?
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Γιαυτό θέλω οι εικόνες να είναι στις άκρες με κάποιο κώδικα ουτως ώστε να πλατιάζει η σελίδα ανάλογα με την ανάλυση που έχει ο καθένας.Αν το έκανα με τις τελίτσες οι υπόλοιποι που έχουν μικρότερη ανάλυση απο την δική μου θα αναγκάζονταν να βλέπουν "φαρδιά" την σελίδα...(να έχουν δλδ οριζόντιο scroll)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.