tempo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 στον υπολογιστή του αδερφού μου ο Nortonas βρήκε τον ιό bloodhound.MBR στον master boot. Το κακό είναι ότι ενω τον εντόπισε δεν μπορεί να τον σβήσει. Έκανα update κανονικά την virus list τίποτα πάλι. Πήγα να βάλω και άλλο αντιβιοτικό άλλα μου λέει ότι πρέπει να βγάλω πρώτα τον Nortona και επειδή ο υπολογιστής είναι του αδερφού μου δεν θέλω να πολυσκαλίζω. Τι προτείνετε? Τον έχετε δει πουθενά αυτον τον ιο και πως τον εξολοθρεύσατε? :?
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 To Νορτον δίνει πληροφορίες για του ιούς που βρίσκει...Μπορείς να κοιτάξεις μέσω του προγράμματος!!!!!!
tempo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ναι το ξέρω ότι το Norton δίνει πληροφορίες. Το θέμα είναι πως θα σβήσω τον ιο!
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 File gia na kathariseis vale kaspersky kai telioses
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.