Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα σταθερού τηλεφώνου

ant_stella

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους

Έχω καιρό που σας παρακολουθώ αλλά δεν έχω ρωτήσει ποτέ κάτι γιατί με καλύπτεται πάντα σε ότι θέλω να μάθω.

Σας ευχαριστώ πολύ :-?

Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να κλειδώσω το τηλέφωνο μου για να μην μπορεί να κάνει εξερχόμενες κλήσεις. Έχω μία ασύρματη συσκευή SAGEM αλλά δυστηχώς δεν έχω το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσεως. Μπορεί να γίνει μέσω τηλεποικινωνιακού φορέα; έχει κάποιο κόστος;

Δημοσ.

ναι γίνεται φραγή εξερχόμενων κλήσεων απο τον ΟΤΕ αλλά σε χρεώνει κάπου 3 ευρά το μήνα.. μπορεί να είναι και λιγότερα/περισσότερα δεν είμαι σίγουρος.

Ψάξε στο ιντερνετ μήπως πετύχεις κάποιο manual για το τηλέφωνό σου.. :)

Δημοσ.

Καλύτερα να γίνει μέσω ΟΤΕ για να μη μπορούν να γίνουν εξερχόμενες κλήσεις απο καμμία συσκευή. Αν κλειδώσεις το τηλέφωνο μόνο, με κάποια άλλη συσκευή θα μπορούν να γίνονται οι κλήσεις κανονικά.

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι τα παιδιά είναι έξυπνα και μαντεύουν τους κωδικούς, οπότε αν είναι αυτή η περίπτωση, μην βάλεις τπτ ημερομηνίες... :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

To MANUAL PULSE DIALING (den h3era oti yphrxe oros sta agglika :P) den ginetai me asyrmates syskeves (den eparkei o xronos sto anoi3e kleise ths grammhs paraeiiiiiiinai megalos)... 8eleis palio klasiko thlefwnaki (an kai moun thn espage panta otan hmoun pitsirikas) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...