ant_stella Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Γειά σε όλους Έχω καιρό που σας παρακολουθώ αλλά δεν έχω ρωτήσει ποτέ κάτι γιατί με καλύπτεται πάντα σε ότι θέλω να μάθω. Σας ευχαριστώ πολύ :-? Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να κλειδώσω το τηλέφωνο μου για να μην μπορεί να κάνει εξερχόμενες κλήσεις. Έχω μία ασύρματη συσκευή SAGEM αλλά δυστηχώς δεν έχω το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσεως. Μπορεί να γίνει μέσω τηλεποικινωνιακού φορέα; έχει κάποιο κόστος;
androu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ναι γίνεται φραγή εξερχόμενων κλήσεων απο τον ΟΤΕ αλλά σε χρεώνει κάπου 3 ευρά το μήνα.. μπορεί να είναι και λιγότερα/περισσότερα δεν είμαι σίγουρος. Ψάξε στο ιντερνετ μήπως πετύχεις κάποιο manual για το τηλέφωνό σου..
Angeldust Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Καλύτερα να γίνει μέσω ΟΤΕ για να μη μπορούν να γίνουν εξερχόμενες κλήσεις απο καμμία συσκευή. Αν κλειδώσεις το τηλέφωνο μόνο, με κάποια άλλη συσκευή θα μπορούν να γίνονται οι κλήσεις κανονικά.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 2 ote to mina einai kai dialegeis esi me kati kodikous ti tha klidoseis.
Lyman_Zerga Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Να ξέρεις όμως ότι τα παιδιά είναι έξυπνα και μαντεύουν τους κωδικούς, οπότε αν είναι αυτή η περίπτωση, μην βάλεις τπτ ημερομηνίες...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 sosto auto.posa pass exo vrei etsi.bale oti gnosto thes alla eso anapoda.
PhreakeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 kalitera apo ton ote giati allios mporei kapoios na kanei manual pulse dialing
NeithaN Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 To MANUAL PULSE DIALING (den h3era oti yphrxe oros sta agglika ) den ginetai me asyrmates syskeves (den eparkei o xronos sto anoi3e kleise ths grammhs paraeiiiiiiinai megalos)... 8eleis palio klasiko thlefwnaki (an kai moun thn espage panta otan hmoun pitsirikas)
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ti ennoite manual pulse dialing?anti gia tone dialing na to grisei se pulse dialing?sin oti to pio eukolo tha einai na balounalli siskeui.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.