Sam235 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μήπως είναι Φαρεναϊτ? Υποστηρίζουν οι δίσκοι σου S.M.A.R.T. ?? Sam?
dreaming123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Όχι το κοίταξα σε βαθμούς κελσίου είναι και υποστηρίζει. Ο ένας που είναι ποιο παλιός δεν δείχνει.
platongr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Έμενα έναν sata, τον βγάζει με κίνδυνο (?) και 47 οC, έναν άλλο sata τον βγάζει οκ με 49οC και έναν scsi τον βγάζει για πέταμα με 256οC στο tray, ενώ μέσα στο πρόγραμα τον βγάζει με 49οC. Στον sata που βγάζει ότι είναι για αλλαγή, μήπως μπορώ να δώ τι δεν πάει καλά ??
elamnte Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 signwmi re paidia giati den katevazetai to programma speedfan(http://www.almico.com/speedfan.php) poy kai toys vathmoys kelsioy leei alla kai mporeis na elexeis ta anemistirakia toy upologisti soy. kai eggihmeno prg gia na vlepeis posoys vathmoys kelsioy einai o epex. oi skliroi soy diskoi kai se ti speed girnanei ta anemistiria toy upologisti soy.
sugoruyo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Όταν το είχα δοκιμάσει καιρό πριν βγει το thread αυτό μου έλεγε ότι ο SATA μου θα ψόφαγε σε 13 ημέρες. Το άφησα λοιπόν επάνω και -αν και με καθυστέρηση 2 ημερών- έγινε ακριβώς όπως το έλεγε. O SATA άρχισε να καθυστερεί κλπ. Εν τέλει έκανα format για να ξαναβάλω Windows και δεν μπορούσα. Σκέφτηκα ότι ίσως τελικά να ψόφησε τελείως ο δίσκος. Δοκίμασα όμως να διαγράψω τα partitions και να ξαναρχίσω από την αρχή. Με αυτό τον τρόπο δούλεψε. Από τότε ο δίσκος που θα ψόφαγε δουλεύει μια χαρά. Άκουσα περιστατικό από φίλο σχετικό με το HDDLife ο οποίος όταν αγόρασε ολοκαίνουριο δίσκο WD 200GB SATA για τα δεδομένα του σκέφτηκε να βάλει το προγ. για να είναι σίγουρος. Όταν το έβαλε του είπε ότι ο δίσκος θα ψόφαγε σε 2 ημέρες! Όντως έτσι έγινε. Ευτυχώς δεν είχε προλάβει να μεταφέρει τα αρχεία του. Φορμάρισε λοιπόν το δίσκο και δε δούλευε με τίποτα. Σκέφτηκε λοιπόν να τον φορμάρει με το cd των windows σε καθαρό περιβάλλον. Ως δια μαγείας δούλεψε. Μόλις μπήκε στο λειτουργικό το HDDLife του είπε ότι ο δίσκος θα πέθαινε μεσα σε 3 μέρες. Μετά από 3 μέρες πάλι τέζα ο δίσκος. Το παιδί είχε τρελαθεί. Δεν έχω ξανακούσει δίσκο σε 5 μέρες από την αγορά του να τα παίζει 2 φόρες. Τέλος πάντων υπέθεσε ότι έχει ιό στο δίσκο από όπου φορτώνει τα windows και έκανε μια καθαρή εγκατάσταση. Αυτή τη φορά όμως λόγω του ότι φοβήθηκε να πάρει οποιοδήποτε εκτελέσιμο από τον δίσκο με τα windows δεν έβαλε το HDDLife. Περιέργως ο δίσκος εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχει βγάλει πρόβλημα. ΥΓ: sorry για το τεράστιο post ΥΓ2: τα συμπεράσματα δικά σσς.
lefterhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Πραγματι περιεργο... Διαβασα και αυτο στο FAQ του προγραμματος... HDDlife showed 70% health a week ago, 40% two days ago, and today it's 70% again. Is something wrong with the program? It's a quite normal situation. The matter is that the self-diagnostic indicators of a hard drive, which HDDlife uses to estimate its health, can get not only worse, but also better. In this case the health increases. Πως γινεται η κατασταση του HD να βελτιωνεται? Λετε να ειναι δικαιολογια? :wink:
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Να ένας επιπλέον λόγος που το έβγαλα... δεν θέλω να ξέρω πότε θα "πεθάνουν" οι δίσκοι μου, προτιμώ να πεθάνουν όταν έρθει η ώρα τους (το backup να 'ναι καλά).
Dark-Shadow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 pedia emena prin ligo kero evala ena sata skliro 200gb ton evla kekana format ston disko ke meta douleve meta apo ena restart omos den douleve den eixa prosvasi telika itan ios pou eixe kanei auti tin vromodoulia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.