Προς το περιεχόμενο

HDDLife - το εχει δοκιμασει κανεις?

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.hddlife.com/eng/features.html

Main features

• Controlling the health of your hard drives using the S. M. A. R. T. technology.

• Constantly monitoring the state of your hard drives in the background mode.

• Displaying the temperature of your hard drives.

• Disk free space info and control.

To εχει χρησιμοποιησει κανεις για να μας πει αν πραγματικα δειχνει την κατασταση των HD ή αν ειναι μουφα?

Αν πραγματικα δουλευει, χρειαζεται να τρεχει συνεχεια ή για καποιο χρονικο διαστημα για να σου δειξει αξιοπιστα αποτελεσματα ή απο την αρχη μπορεις να θεωρησεις οτι αυτα που σου δειχνει ειναι ΟΚ?

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό το προγραμματάκι..... Πάντως από τα screenshots καλό φαίνεται. (είναι και free). Μια δοκιμή θα μας πείσει......

Sam.

Δημοσ.

Χεχεχε...... Το είδα. Το download που έχει είναι το pro. Σε 14 μέρες που λήγει, μπορεί και να το "αγοράσω".........

Sam.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και επειδή δε μου πολυάρεσε το απεγκατέστησα... και τα εικονίδια των σκληρών είχαν χαθεί! Στη θέση τους ήταν άδειες εικόνες... μου την έσπασε πολύ που έγινε αυτό και έφαγα πολλή ώρα να τα επαναφέρω. Γκρρρρρ... τόσο πολύ προσέχουν τα προγράμματά τους;

Δημοσ.

Και εγώ το εγκατέστησα, αλλά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι αλλού το πρόβλημά σου??

Sam.

Δημοσ.
Και εγώ το εγκατέστησα, αλλά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι αλλού το πρόβλημά σου??

Και εγω επισης δεν ειχα κανενα προβλημα....

Το τσεκαρω που και που οταν κανω καμμια βαρια δουλεια....δεν το εχω να τρεχει συνεχεια....

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα εικονίδια δημιουργήθηκε όταν, όπως αναφέρω, το απεγκατέστησα, όχι κατά τη διάρκεια που το είχα εγκατεστημένο. Εσείς το απεγκαταστήσατε; Κι αν ναι, χωρίς παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Είναι ελαφρύ σαν πρόγραμμα?Βασικά όπως υπολογίζω θα κόβει αρκετή ταχύτητα απο τον δίσκο.Μόνο για το monitoring δηλαδή θα χρειάζεται κάποιο διάβασμα απο τον δίσκο=extra καθυστέρηση!!

Δημοσ.

Και εγω οταν το απεγκατεστησα μου "εφαγε" τα εικονιδια των δισκων.Αναγκαστηκα να το ξαναεγκαταστησω γιατι δεν μπορεσα να επαναφερω τα εικονιδια.Ρωτησα δυο τεχνικους που γνωριζω αλλα δεν

ηξεραν. Φιλε accipio μηπως μπορεις να μου πεις πως?

Δημοσ.
Και εγω οταν το απεγκατεστησα μου "εφαγε" τα εικονιδια των δισκων.Αναγκαστηκα να το ξαναεγκαταστησω γιατι δεν μπορεσα να επαναφερω τα εικονιδια.Ρωτησα δυο τεχνικους που γνωριζω αλλα δεν

ηξεραν. Φιλε accipio μηπως μπορεις να μου πεις πως?

Με επέμβαση στη registry... Έσβησα κάποιες αναφορές που είχε στους σκληρούς μου δίσκους και τα εικονίδια επανήλθαν. Δε θυμάμαι ακριβώς πού, όμως (σε ποιο κλειδί), μια και πέρασε κάμποσος καιρός. Κάνε ένα search και θα βρεις τις σχετικές αναφορές... και σβήσ'τες, με προσοχή, πάντα.

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα την 2.5.69 απο το URL που έδωσε ο lefterhs. Ακόμα δεν έχω κάνει απεγκατάσταση αλλά προς το παρόν δουλεύει χωρίς προβλήματα......

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...