MasterX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 poulinos το 620 to smart tis apc δεν είναι λίγο ακριβό; Αυτό δεν έχει φαν; Και στα 390Watt είναι αρκετό; Από την άλλη το nova που λες ότι έχει φαν, κάνει πολύ θόρυβο; Αυτό πως βγάζει τόσα Watt όταν έχει τα μισά λεφτά; Εσύ προτείνεις να τα βάλω πάνω τα ηχεία-ενισχυτή, ή δεν υπαρχει λόγος; Τώρα έχω ένα πολύμπριζο της APC το Surge Arrest. Αυτό την ίδια δουλειά δεν κάνει όσον αφορά τα spikes; Ξέρει κανείς που μπορώ να δω τι ρεύμα τραβάει κάθε συσκευή και κάθε part του PC; Απορία: Τα LINE INTERACTIVE δίνουν συνέχεια από την μπαταρία ρεύμα στο PC μόνο όταν πέσει το ρεύμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 poulinos το 620 to smart tis apc δεν είναι λίγο ακριβό; Αυτό δεν έχει φαν; Και στα 390Watt είναι αρκετό; Από την άλλη το nova που λες ότι έχει φαν' date=' κάνει πολύ θόρυβο; Αυτό πως βγάζει τόσα Watt όταν έχει τα μισά λεφτά; Εσύ προτείνεις να τα βάλω πάνω τα ηχεία-ενισχυτή, ή δεν υπαρχει λόγος; Τώρα έχω ένα πολύμπριζο της APC το Surge Arrest. Αυτό την ίδια δουλειά δεν κάνει όσον αφορά τα spikes; Ξέρει κανείς που μπορώ να δω τι ρεύμα τραβάει κάθε συσκευή και κάθε part του PC; [u']Απορία:[/u] Τα LINE INTERACTIVE δίνουν συνέχεια από την μπαταρία ρεύμα στο PC μόνο όταν πέσει το ρεύμα; ine ligo akrivo alla einai pio kalo sto sistima tou apo ta apla line interactive.mikroterous xronous apo tin stigmi pou tha kopei to reuma ktl den exei fan.gia 390 watt einai mia xara.to nova den kanei trelo thoribo alla akougetai ligaki.tora posa db ine den xero.pantos emena den tha me enoxlouse.tha ta baleis pano sto ups alla oxi stin priza pou otan kopei to reuma sou dinei apo tin mpataria.apla kanei statheropoiisi alla den sou dinei apo tin mpataria kai etsi ekei mporeis na baleis mexri kai laser ektipoti.den metraei + sto sinoliko fortio pou antexei.ta line interactive dinoun reuma statheropoiimeno kai apo tin mpataria sou dinoun ama pesei to reuma px sta 180 volt leme i ama kopei to reuma apla to nova den einai san to smart kai den ine apc gia auto den einai akrivo.to smart ine apc koinos xalaei kai paei exo kai esena sou dinoun new xoris na se rotisoun kan ti exei.i priza pano sto apc litourgei san surge arrest opos les. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Επειδη το pc δουλευει 24/7 και τελευταια η ΔΕΗ κανει διακοπες ρευματος θελω να παρω ενα Ups προκειμενου να κραταει το υπολογιστη για τα 5-10 λεπτα που κραταει η διακοπη συνηθως' date='να μπορει να τον κανει shutdown και να παρεχει και προστασια απο υπερταση.Ξερω για τα ποιοτικα APC και MGE αλλα δεν εχω λεφτα για κατι τοσο καλο και θελω να καλυψω την παρουσα αναγκη.Επανω θα συνδεσω το tower(psu 350watt),την 17αρα CRT και το dsl ρουτερ. Εχω δει αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701305 [/quote'] kalitera oxi mustec kalitera to nova tis mge.kai skepsou oti tha to kratiseis mia zoi.opote kalitera na mazepseis kai na pareis kati poiotiko apo tin arxei kai ase ta mustek kai alla pou kikloforoun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Λοιπον επανερχομαι στο ποστ μου. Αφου ελαβα υποψη μου οσα μου ειπατε ειπα να κανω την κινηση για κατι καλο.Ετσι εχω καταληξει σε αυτα τα 2 http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR800I http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1000I Τα σκρουτζαρα και οι τιμες τους παιζουν περιπου 190 το πρωτο και 265 το δευτερο. Το δευτερο(1000αρι) εχει ομως και ανεμιστηρα.Ξερει καποιος αν δουλευει συνεχεια οπως του Mustek,αν κανει θορυβο ή δουλευει μονο οταν πεσει το ρευμα και παρει μπροστα η μπαταρία. Πιστευω πως με το 800αρι θα ειμαι μια χαρα αλλα το 1000αρι αποτελει επενδυση. Αυτα ειναι line interactive ετσι?Καλα το ειδα στο site? Περιμενω τη γνωμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piroedros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα, Το συγκεκριμένο UPS APC 1000 , το έχω εδώ και 1 χρόνο (ίσως και κάτι παραπάνω) και σου το προτείνω εν λευκό. Η συσκευασία (τουλάχιστον τότε που το αγόρασα εγώ) , έχει και το καλώδιο σύνδεσης με το PC , και το software για να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει. Φιλικά, Piroedros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Piroedro mias kai to exeis tha ithela na mou luseis merikes apories: -To 1000 exei apo oti exw dei kai anemistira.Autos douleuei sunexeia?Einai enoxlitikos? -Apo fortia pws paei?Poso xrono antexei kata meso oro prin kanei shut down? Auta kai sorry an se zalisa!!!Aplws epeidi prokeitai gia ependusi den thelw na tin patisw kai meta na trexw!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 den prokite na tin patiseis me to apc.apla ama thes gia mena kai se niazei akomaperisotero i asfaleia mporeis na pas stin seira smart pou ine pio akrivi apo autin alla kaliteri.apla tha pas se 620 anti gia 1000 alla pio asfales ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.