Προς το περιεχόμενο

XΡ και πρόβλημα με αναγνώριση των CD

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ΧΡ μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Ο τίτλος και το εικονίδιο του CD που υπάρχει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή παραμένει ακόμα και αν αλλάξω δισκάκι μετά. Ετσι, έστω ότι ανοίγω τον υπολογιστή και έχει ένα δισκάκι Audio, θα το δει κανονικά. Αλλά αν πάω να βάλω ένα δισκάκι data, ενώ αν κάνω εξερεύνηση θα το δει κανονικά, θα συνεχίσει να το παρουσιάζει ως audio. Γενικά ό,τι δισκάκι έχει κατά την εκκίνηση αυτό νομίζει ότι έχει σε όλη την διάρκεια, όσα δισκάκια και αν αλλάξω. Ούτε καταλαβαίνει όταν μπαίνει καινούριο δισκάκι, ούτε autoplay μπορώ να κάνω συνεπώς, ούτε στο κάτω κάτω ξέρω ποιο CD έχω μέσα μιας και ο τίτλος θα είναι πάντα του πρώτου. Αυτό ισχύει και για το DVD μου και για το CD-RW μου.<p>Εχει κανείς καμία προταση;<p>Ευχαριστώ,

Βόξον

Δημοσ.

na prostheso ki egw mia aporia edw blush.gif" border="0 tan grafw ena cd kai meta paw na to diavasw,to vlepei apla os ADEIO.kano refresh kai pali tipota.mono an kano epanekkinisi to vlepei kanonika kai me to nomo pleon.kamia idea giati? xrisimopoio kai egw ta XP professional.<p>thanx

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by ghostaki:

<strong>na prostheso ki egw mia aporia edw blush.gif" border="0 tan grafw ena cd kai meta paw na to diavasw,to vlepei apla os ADEIO.kano refresh kai pali tipota.mono an kano epanekkinisi to vlepei kanonika kai me to nomo pleon.kamia idea giati? xrisimopoio kai egw ta XP professional.<p>thanx</strong><hr></blockquote><p>dokimase na vgaleis to cd (eject) kai na to xanaveleis. to kanei kai se mena (win98) alla etsi ftiaxnei

Δημοσ.

Και σε μένα παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα που έχει και ο voxson. Αυτό που προτείνει ο dvs δεν κάνει τίποτα. Χωρίς να είμαι σίγουρος, υποπτεύομαι το nero ή κάποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής, αφού σε άλλο υπολογιστή με XP, αλλά χωρίς CD-RW, το autoplay και η αναγνώριση του CD δουλεύουν κανονικά. Ας απαντήσουν και οι υπόλοιποι μήπως και βρούμε τον ένοχο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...