Προς το περιεχόμενο

Freemail.gr 5GB χώρος free....?


chrisracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την υπηρεσία την οποία και ενεργοποίησα και πλέον έχω αποθηκευτικό χώρο 5GB... Ξέρει κανείς κάτι? Ισχύει όντως?

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς μήπως τι χώρο θα δίνεται στο νέο webmail στα αρχεία; Είχα πάει στην συναυλία που ήταν και το freemail εκεί και μου άρεσε το online files στο νέο webmail.

 

Μήπως κανείς συγκράτησε πόσο χώρο αρχείων θα έχει; Δεν το θυμάμαι ρε γμτ.

 

Τότε έδιναν προσκλήσεις για νέα account 5 GB και είχα πάρει με τους φίλους μου. Μου έχουν μείνει και 4 προσκλήσεις για όποιον θέλει ;-)

Δημοσ.

se auto anaferetai o chrisracing

 

> Freemail ] Ανακοίνωση - Αναβάθμιση λογαριασ μού
Εμφάνιση κεφαλίδων

Αγαπητέ φίλε/η,

Σας έχει σταλεί μία πρόσκληση για να αναβαθμίσετε σε χωρητικότητα
το λογαριασμό σας σύμφωνα με όσα ισχύουν για τους νέους
λογαριασμούς (100 MB).

Αν μάλιστα έχετε επιβεβαιώσει το λογαριασμό σας κάνοντας τις
απαραίτητες ρυθμίσεις στο My Freemail, τότε η πρόσκληση ισχύει για
5 GB (5120 MB), δηλαδή μεγαλύτερο χώρο από κάθε άλλη αντίστοιχη
υπηρεσία, ελληνική ή ξένη.

Για την ενεργοποίηση της πρόσκλησης θα πρέπει να επισκεφθείτε
το σύστημα διαχείρισης λογαριασμού My Freemail στη διεύθυνση
http://my.freemail.gr. Αφού δώσετε τα στοιχεία σας, επιλέξτε το
μενού «Λογαριασμός», υπομενού «Προσκλήσεις».

Φιλικά,
Η Ομάδα του Freemail

Δημοσ.

Αν δεν έβαλες πρόσκληση λογικό ακούγεται. Θέλει πρόσκληση για να κάνεις νέο λογαριασμό 5GB.

 

Βάλε αυτή την ώρα της εγγραφής: 5GB-833594766568859725

 

Ή ζήτα από το Freemail να σου κάνει upgrade. Φαντάζομαι θα στο κάνουν.

 

Πάντως όλοι οι φίλοι μου με τις προσκλήσεις που έβαλαν δούλεψαν κανονικά. Αν σε προλάβει άλλος βέβαια δεν θα σου δουλέψει.

Δημοσ.

Εγώ τις πήρα τυπωμένες από τη συναυλία στην Ομόνοια που ήταν το Freemail. Δεν ξέρω πού αλλού τις βρίσκεις.

Δημοσ.

Ας είναι καλά το gmail που έβαλε τους πάντες στο τρυπάκι να δώσουν μεγάλη χωρητικότητα... Σε λίγο θα δίνουν και κανα 40άρι δίσκο δώρο με κάθε sign-up! :)

 

Μιας και το topic αφορά το freemail.gr, πόσο αξιόπιστο είναι? Από λειτουργικότητα τι λέει? Δουλέυοντας το gmail εδώ και 2-3 μήνες έχω μείνει άναυδος από τη λειτουργικότητα και την ταχύτητά του. Και επειδή δεν είναι κι ότι καλύτερο να αλλάζεις mail κάθε λίγο και λιγάκι (δε θα αργήσει να πέσει το βρύσιμο από τους παραλήπτες... :) ) περιμένω να ακούσω εντυπώσεις!

Δημοσ.

Το υπάρχον webmail δεν είναι ότι καλύτερο. Είναι καλό για γρήγορη χρήση ή από Pocket PC/Linux κλπ.

 

Από αξιοπιστία εγώ το χρησιμοποιώ το Freemail από το 1998 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση πριν κανα χρόνο δεν έχω δει ποτέ πρόβλημα downtime.

 

Το νέο webmail που είδα στη συναυλία μου άρεσε πολύ.... Φοβερό δείχνει.

 

Εγώ χρησιμοποιώ το POP3 του freemail από παλιά (νομίζω από τότε). Το Gmail βέβαια δεν το αλλάζω γιατί έχω όλες μου τις λίστες εκεί! Freemail για κανονικά μηνύματα και Gmail για προσωπικά και λίστες έχω. Τα υπόλοιπα που είχα τα έχω στείλει ;-)

 

Από ταχύτητα το Freemail σε μένα είναι πάρα πολύ γρήγορο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...