chrisracing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Σήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την υπηρεσία την οποία και ενεργοποίησα και πλέον έχω αποθηκευτικό χώρο 5GB... Ξέρει κανείς κάτι? Ισχύει όντως?
_-spooker-_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 isxyei gia tous palious xrhstes an den kanw lathos.Kai egw eimai xrhsths apo to 1997.Ti na to kaneis omws afou exoun afhsei to attachment 10mb.Dwro adwro
dwarves Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 enas tropos menei.... na to dokimasoume... sto gmail pantos eixa ftasei 1gb... kai isxye pragmatika....
jerry7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ξέρει κανείς μήπως τι χώρο θα δίνεται στο νέο webmail στα αρχεία; Είχα πάει στην συναυλία που ήταν και το freemail εκεί και μου άρεσε το online files στο νέο webmail. Μήπως κανείς συγκράτησε πόσο χώρο αρχείων θα έχει; Δεν το θυμάμαι ρε γμτ. Τότε έδιναν προσκλήσεις για νέα account 5 GB και είχα πάρει με τους φίλους μου. Μου έχουν μείνει και 4 προσκλήσεις για όποιον θέλει ;-)
Herodotos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 File ego egina melos k dinoun 100 mb xoro kai xoritikotita 10 mb gia na stilis ena arxio
dwarves Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 se auto anaferetai o chrisracing > Freemail ] Ανακοίνωση - Αναβάθμιση λογαριασ μού Εμφάνιση κεφαλίδων Αγαπητέ φίλε/η, Σας έχει σταλεί μία πρόσκληση για να αναβαθμίσετε σε χωρητικότητα το λογαριασμό σας σύμφωνα με όσα ισχύουν για τους νέους λογαριασμούς (100 MB). Αν μάλιστα έχετε επιβεβαιώσει το λογαριασμό σας κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο My Freemail, τότε η πρόσκληση ισχύει για 5 GB (5120 MB), δηλαδή μεγαλύτερο χώρο από κάθε άλλη αντίστοιχη υπηρεσία, ελληνική ή ξένη. Για την ενεργοποίηση της πρόσκλησης θα πρέπει να επισκεφθείτε το σύστημα διαχείρισης λογαριασμού My Freemail στη διεύθυνση http://my.freemail.gr. Αφού δώσετε τα στοιχεία σας, επιλέξτε το μενού «Λογαριασμός», υπομενού «Προσκλήσεις». Φιλικά, Η Ομάδα του Freemail
jerry7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Αν δεν έβαλες πρόσκληση λογικό ακούγεται. Θέλει πρόσκληση για να κάνεις νέο λογαριασμό 5GB. Βάλε αυτή την ώρα της εγγραφής: 5GB-833594766568859725 Ή ζήτα από το Freemail να σου κάνει upgrade. Φαντάζομαι θα στο κάνουν. Πάντως όλοι οι φίλοι μου με τις προσκλήσεις που έβαλαν δούλεψαν κανονικά. Αν σε προλάβει άλλος βέβαια δεν θα σου δουλέψει.
Herodotos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 File mporis na m stilis mia prosklisi sto [email protected] plsssss
jerry7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Check your email ;-) Μου έχει μείνει μόνο μία ακόμα αν θέλει κανένας
Herodotos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 File jerry7 se ayxaristo.Tha ithela na se rotiso oi prosklisis apo pou mporis na tis vris?ine opos to Gmail pou sou dini akomi 50 prosklisis gia na stilis se opion endiaferete?
jerry7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εγώ τις πήρα τυπωμένες από τη συναυλία στην Ομόνοια που ήταν το Freemail. Δεν ξέρω πού αλλού τις βρίσκεις.
dwarves Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 sto my.freemail.gr sta stoixeia logariasmou... stis prosklhseis... tha vreis auto pou thes...
Herodotos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 A ok.Ego ime apo kipro etsi den i3era tpt tin sinavlia
neced Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ας είναι καλά το gmail που έβαλε τους πάντες στο τρυπάκι να δώσουν μεγάλη χωρητικότητα... Σε λίγο θα δίνουν και κανα 40άρι δίσκο δώρο με κάθε sign-up! Μιας και το topic αφορά το freemail.gr, πόσο αξιόπιστο είναι? Από λειτουργικότητα τι λέει? Δουλέυοντας το gmail εδώ και 2-3 μήνες έχω μείνει άναυδος από τη λειτουργικότητα και την ταχύτητά του. Και επειδή δεν είναι κι ότι καλύτερο να αλλάζεις mail κάθε λίγο και λιγάκι (δε θα αργήσει να πέσει το βρύσιμο από τους παραλήπτες... ) περιμένω να ακούσω εντυπώσεις!
jerry7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Το υπάρχον webmail δεν είναι ότι καλύτερο. Είναι καλό για γρήγορη χρήση ή από Pocket PC/Linux κλπ. Από αξιοπιστία εγώ το χρησιμοποιώ το Freemail από το 1998 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση πριν κανα χρόνο δεν έχω δει ποτέ πρόβλημα downtime. Το νέο webmail που είδα στη συναυλία μου άρεσε πολύ.... Φοβερό δείχνει. Εγώ χρησιμοποιώ το POP3 του freemail από παλιά (νομίζω από τότε). Το Gmail βέβαια δεν το αλλάζω γιατί έχω όλες μου τις λίστες εκεί! Freemail για κανονικά μηνύματα και Gmail για προσωπικά και λίστες έχω. Τα υπόλοιπα που είχα τα έχω στείλει ;-) Από ταχύτητα το Freemail σε μένα είναι πάρα πολύ γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.