Προς το περιεχόμενο

σπαστικο προβλημα με παραθυρα στα XP!

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλες φορες οταν βαζω κατι σε Usb, πχ card reader, τα εικονιδια στο υπολογιστη μου γινονται μικρογραφιες και δεν ειναι σε ομαδες, οπως τα ειχα βαλει εγω να ειναι. γιατι γινεται αυτο;

Δημοσ.

Κοιταξε στον "Υπολογιστη μου-Επιλογες Φακελων-Προβολη Φακελων"

να ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη "Απομνημοινευση ρυθμισεων προβολης για καθε φακελο"

Αν ειναι και συνεχιζει να το κανει, ειναι bug lazare, πες το στη microsoft (σιγα μην κανεις καμια τρελα :-))

Δημοσ.

ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη. το προβλημα δημιουργειται οταν βαζω μια καρτα κινητου στον card reader..

Δημοσ.

Αρα η συνεργασια τους εχει τετοια αποτελεσματα(sp εχεις?)

Τι να πω φιλε, μαθε να ζεις μ'αυτο ή αλλαξε λειτουργικο (media center, 2003, linux...)

Δημοσ.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο Recycle Bin. Ενώ έβαζα τα εικονίδια σε προβολή details την επόμενη φορά που άνοιγα τον υπολογιστή μου τα εμφάνιζε tiles. Το πρόβλημα λύθηκε περνώντας το sp2, το οποίο βλέπω όμως ότι το έχεις ήδη περασμένο. Τι να πω... τα updates από τη Microsoft τα κατεβάζεις;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω κατεβασει τα περισσοτερα. λοιπον σημερα εμαθα περισσοτερα. υπαρχουν 2 paths που οτι view βαλω στο ενα αυτοματα παει και στο αλλο!! ( ΕΛΕΟΣ; ) ειναι τα :

D:\LAZAROS\ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ\PHOTOS

και

Ο υπολογιστής μου

τωρα υπαρχει καμμια λογικη εξηγηση γιατι γινεται αυτο το πραγμα; λυση υπαρχει; αν και το βλεπω χλωμο..

Δημοσ.

Λοιπον... εαν καταλαβα σωστα Λαζαρε, θες να τα βλεπεις ολα με συγκεκριμενο τροπο. Πανε στον φακελο που σου κανεις "νερα", δεξι κλικ και επελεξε πως θες να τα βλεπεις (μικρογραφιες, εικονιδια, σε ομαδες, auto-arrange κλπ) και μετα επελεξε tools -> folder options -> view -> και επιλεγεις Apply to all folders....

Εαν δεν το κανει... τοτε μαλλον υπαρχει καποιο προβληματακι στα windows σου. Παντως και γω βαζοντας USB readers κλπ σε διαφορες εκδοσεις των XP δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιου ειδους bug. Και αν δεν υπακουν το πιθανοτερο ειναι πως καποιο κ*λοπρογραμματακι τριτου κατασκευαστη κανει την ζημια στα windows.

Δημοσ.

Κι εμένα μου συμβαίνει συχνα κάτι παρόμοιο με τα τραγούδια που είναι χωρισμένα σε φακέλους ανά άλμπουμ: ενώ θέλω αλφαβητική ταξινόμηση σε tiles, την επόμενη φορά που ανοίγω τον φάκελο εμφανίζονται αντιστρόφως αλφαβητικά και σε thumbnails.

Επίσης, κάποιες φορές στο My Computer από tiles ταξινομημένα ανά είδος, αλλάζουν (δε θυμάμαι σε τι :razz: ).

Έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλον;

Ξέρετε τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

@kirimis δεν θελω να εχουν ολα το ιδιο view. αλλα και να το κανω παλι το προβλημα εξακολουθει να παραμενει..

αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το προβλημα συμβαινει μονο στους 2 αυτους φακελους.. δλδ οτι view βαζω στον εναν, Παει και στον αλλον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...