mkaravel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Εδώ και καιρό έχω πρσπαθήσει να εγκαταστήσω διάφορα USB memory disks σε διάφορους υπολογιστές με Win98 αλλά δεν τα έχω καταφέρει σε κανένα. Είτε πρώτα εγκαθιστώ το λογισμικό, και μετά βάζω το USB disk, είτε πρώτα βάζω το USB disk και εγκαθιστώ το λογισμικό μόλις μου το ζητήσουν τα Windows, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Τα Windows δεν το βλέπουν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? (Προφανώς ναι, αλλά τι?) (Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω προαναφερθέν topic, αλλά στο search του Forum δε δέχεται τη λέξη "USB", ως πολύ μικρή)
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 sou to bgazei me erotimatiko me ti?giati na min pezoun tosa stick se tosous ipologistes xlomo mou fenetai.ti latjhos sou bgazei?conflict ti apo ola?
ksantas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ta win98 den exoun usb support opws ta metagenestera leitoyrgika. Gi' auto ki an deis se usb-flash h usb-hdd, grafoun oti uposthrizoun windows 98se/me/2000/xp. Auto den shmainei oti einai adynato na to kaneis na doulepsei. Xreiazesai opwsdhpote drivers kai ypomonh. Basika einai mexri na to anagnwrisei thn prwth fora. Apo ekei kai pera, tha to blepei kathe fora, eite einai ekei apo to boot, eite to kaneis hotplug.
mkaravel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Τελικά, για άγνωστο λόγο, χθές που δοκίμασα με ένα no-name USB stick, κατάφερα να το κάνω να το δουν Win98, όχι second edition, αλλά τα απλά. Μή με ρωτήσετε πώς, δεν έχω ιδέα τι καινούριο έγινε, γιατί δεν έκανα απολύτως τίποτε διαφορετικό από ό,τι κάνω συνήθως για να εγκαταστήσω μια συσκευή. Ελπίζω και τις επόμενες φορές να σταθώ το ίδιο τυχερός. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, Μιχάλης -Παρεμπιπτόντως, επειδή έιχα δει σχετική ερώτηση σε ένα άλλο post για USB και Win98, δε χρειάστηκε restart για να λειτουργήσει.
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 enhmerwtika na sou pw oti pada na egathistas tous drivers kai meta th syskeyh
noasgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Εγω σε οτι win98 εχει τυχει να δουλεψω, αυτους και μεχρι τωρα εχουν δουλεψει. Ελπιζω να σου κανουν Φιλικα usb_storage_generic_drivers.zip
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 opos episis an exeis windows 98 agglika exei bgei ena unofficial service pack pou diorthonei kai pola pragmata.den xero an einai gia 98 se i gia ta apla 98.ego to ixa dokimasei se win98se kai eixe perastei kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.