captaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο τηλεφωνάκι και θέλω να μεταφέρω ορισμένα αρχεία. Έχω λοιπόν τις εξής ερωτήσεις: 1. Τα videos να τα μετατρέπω σε 3gp ή mp4; Τι είναι καλύτερο; 2. Δούλεψα λίγο το mpegable X4 live και είναι αρκετά καλό. Αν το έχετε δουλέψει τι bitrate να χρησιμοποιήσω σε video - audio encoding για μέτρια προς καλή ποιότητα; Επίσης θέλω να περάσω κάποια τραγουδάκια αλλά επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος θα ήθελα απο mp3 να τα μετατρέψω σε κάτι πιο ''φτηνό'' σε χώρο. Διάβασα ότι το aac είναι πολύ καλό. 3. Συμφωνείτε με αυτό; Αν ναι προτείνετε μου κάποιο πρόγραμμα. Το mpegable X4 live απο ότι κατάλαβα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. 4. Τέλος σε τι bitrate να τα μετατρέπω; Το sample rate να το αφήνω στα 44100 ή να το μειώνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά και με συγχωρείτε αν το κείμενο είναι μεγάλο, δυσνόητο κλπ....
christos1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο τηλεφωνάκι και θέλω να μεταφέρω ορισμένα αρχεία. Έχω λοιπόν τις εξής ερωτήσεις:1. Τα videos να τα μετατρέπω σε 3gp ή mp4; Τι είναι καλύτερο; 2. Δούλεψα λίγο το mpegable X4 live και είναι αρκετά καλό. Αν το έχετε δουλέψει τι bitrate να χρησιμοποιήσω σε video - audio encoding για μέτρια προς καλή ποιότητα; Επίσης θέλω να περάσω κάποια τραγουδάκια αλλά επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος θα ήθελα απο mp3 να τα μετατρέψω σε κάτι πιο ''φτηνό'' σε χώρο. Διάβασα ότι το aac είναι πολύ καλό. 3. Συμφωνείτε με αυτό; Αν ναι προτείνετε μου κάποιο πρόγραμμα. Το mpegable X4 live απο ότι κατάλαβα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. 4. Τέλος σε τι bitrate να τα μετατρέπω; Το sample rate να το αφήνω στα 44100 ή να το μειώνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά και με συγχωρείτε αν το κείμενο είναι μεγάλο' date=' δυσνόητο κλπ....[/quote'] Ποιο κινητό έχεις?
captaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Το SE k750. Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Γιατί ρωτάς; Έχει σημασία;
christos1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Το SE k750. Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Γιατί ρωτάς; Έχει σημασία; Τα προγράμματα που κυκλοφορούν δεν κάνουν για όλα τα κινητά τηλέφωνα.
kallair Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ego ta videakia ta kano 3gp me 2 tropous. o pio aplos einai me ton nokia media player pou einai sto nokia pc suite(mporeis na ton xrisimopoiiseis k si den exei simasia an exeis nokia i oxi). paizw to videaki pou exo me ton nokia media player k meta patao "apothikeusi os..". apilego sta settings na einai to tade kadro xoris periorismo xronou sta 9 seconds k mesa se poli ligi ora einai etoimo. to allo programma einai to quicktime pro.to videaki pou thelo na peraso sto kinito to kano me to virtualdubmod asimpiesto avi me wav ixo k meta to rixno sto quicktime PRO. pata na to kanei "export" k epilego apo kei tis rithmiseis pou thelo. auto bgazei k 3gp alla k mp4. alla an den rithmiseis sosta ta settings mporei na min to paizei to videaki meta to kinito sou. oso gia ta mp3 iparxoun 2 tropoi. eite xrisimopoieis aac, eite to codec mp3pro se xamilo vbr bitrate.to sigkekrimeno codec to exei to musicmatch k mou bgazei aristo apotelesma me poli mikro megethos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.