creativecow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Γεια σας παιδιά. Ασχολούμαι με τον macromedia flash και θέλω να φτιάξω μια φόρμα στην οποία κάποιος θα μπορεί να κάνει import μια εικόνα μέσα στο flash με το κλασικό κουμπάκι "Browse" τον windows. Με το που την κάνει εισαγωγή να του κάνει και ένα μικρό thumbnail. Ξέρεις κανείς τίποτα πως γίνεται?? Στην συνέχεια θα αποστέλεται σε έναν webserver. Το κομμάτι αυτό ξέρω πως γίνεται αλλά δεν ξέρω πως να κάνεις εισαγωγή εικόνες από τον σκληρό σου στο flash.
giannis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 mmmmmm koita yparxoun kai etoima pramata galleries diladi gia na kaneis ayto.
creativecow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ναι εχω βρει έτοιμες gallery και είναι πολυ απλό να τις κάνεις, αλλά δεν θέλω να δημιουργήσω gallery, αλλα μια φόρμα η οποία θα είναι σε flash και με την οποία θα μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα να την κάνει preview και να την στελνει σε ένα email ας πούμε ή να την ανεβάζει σε ένα web server και τέλος. Όταν ξαναμπεί κάποιος στην ιστοσελίδα να του βγάζει πάλι από την αρχή να ανεβάσει μια εικόνα και να την ξαναστείλει. (Δεν θα του βγάζει τις προηγούμενες εικόνες που έκανε καποιος αλλος upload)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.