hydrogen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Exo paraggilei enan ird adaptora gia na metafero photos kai videa apo to kinito mou samsung e600 sto pc. Poio programma prepei na katebaso kai apo pou (link ?). Prepei na prosekso kamia rithmisi tou programmatos i tou kinitou idietera. Euxaristo
Axelfc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Θελω και γω να χρησιμοποιησω τις υπερυθρες για να στειλω τις φωτογραφιες απο το e600 στο pc μου. Ποιο προγραμμα κανει γι'αυτη τη δουλεια? Διαβασα για το EasyGPRS αλλα βλεπω να εχει ρυθμισεις μονο για τις com1 και com3, οχι για irda. Καμια ιδεα?
Kserolas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 kanonika den xreiazesai kati extra, alla me to IrCOMM2k : http://www.ircomm2k.de/ kaneis ena eikoniko serial port kai .... oso gia to easy gprs den nomizo (xoris na to ksero sigoura) oti paizei me Ir para mono me Bluetooth kai to original cable tis Samsung. Me to IrCOMM2k omos kane ena virtual com kai eisai ok. :wink:
Axelfc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Κατεβασα το προγραμμα που ειπες kserolas, αλλα κατι την εγκατασταση μου εβγαλε οτι παιζει να δημιουργηθει προβλημα με τα windows(xp sp2). Μην τα ανακατεψω τζαμπα και δεν ειναι και δικο μου το κινητο. Το εχεις δοκιμασει χωρις να σου δημιουργησει προβλημα το προγραμμα αυτο;
Kserolas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 μου εβγαλε οτι παιζει να δημιουργηθει προβλημα με τα windows(xp sp2). Μην τα ανακατεψω τζαμπα και δεν ειναι και δικο μου το κινητο. Το εχεις δοκιμασει χωρις να σου δημιουργησει προβλημα το προγραμμα αυτο; Diladi ti sou ebgale? oti "tha" exeis problima i oti "exeis" problima? des to online manual i to forum sto site . Ego to eixa dokimasei palaiotera (tora douleyo bluetooth) xoris na exo antimetopisei problima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.