aiasnet Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Kalispera se olous tha eithlela na rotiso an eiparxei to parpano programataki pou elexgei tis mnimes giati opos olois pseroume den eiparxei poio ipoulo pragma apo tis mnimes. An fimame trexei apo disketa kai prepei na einai boot me arxeia sistimatos win 98 :wink:
RedKostas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δες εδώ http://www.memtest86.com/. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τα πάντα
geovard Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Λοιπόν τι να υποθέσω.Αν τεστάρω τις μνήμες (Kingston pc 3200) 2x512 το memtest (μάλιστα και με τις δύο πιό πρόσφατες εκδόσεις) μου βγάζει σφάλματα.Κάνοντας το τεστ με άλλα τρία προγράμματα μεταξύ αυτών και ενα της microsoft (αλλο είναι μέσα απο το pccheck άλλο είναι κάποιου Τσέχου προγραμματιστή) δεν βγάζει σφάλματα.Συμπληρώνοντας να πω ότι με το memtest αν τεστάρω κάθε μνήμη ξεχωριστά δεν παιρνω σφάλματα!!Κάντε κάποια λογική σκέψη ρε παιδιά.Έχω η όχι πρόβλημα στα modula?Δεν ξέρω τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος γιά το memtest αλλά εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του.
bigbrother Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Όταν το Memcheck σου βγάζει πρόβλημα, τότε υπάρχει σίγουρα πρόβλημα! Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας στο memcheck. Εξάλου, σκέψου λογικά....αν ένα πρόγραμμα σου βγάζει πρόβλημα σε κάτι και ένα άλλο δε σου βγάζει θα πάρεις τη κάλη ή τη κακή περίπτωση? Εγώ πάντως πάντα σκέφτομαι με WCS (Worst Case Senarios) σε θέματα αξιοπιστίας. Πειραματίσου με το timing της μνήμης μέσω από το BIOS μπας και έχεις λάθος χρονισμό. ΒΒ
geovard Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 bigbrother ας υποθέσουμε ότι οι μνήμες έχουν πρόβλημα.Η λογική και η πρακτική λέει να εξετάσουμε τα modula μόνα τους έτσι? E λοιπόν καμμιά μνήμη δεν παρουσιάζει σφάλματα τεστάροντας την με οποιοδήποτε πρόγραμμα.Δεν είναι παράδοξο?Και ούτε βέβαια υπέθεσα το καλλίτερο σενάριο όπως λες, απλά ψάχνομαι να δω τι συμβαίνει. (memtest θες να πεις και όχι memcheck,γιατί με μπερδεψες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.