tony_pap3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 I need some help on this...well, we're setting up a SUS server in Windows 2003 server pc. Now after installing the Software Update Services Service Pack 1, we want to configure the SUS but when we configuring we get the 401.3 error Unauthorized: Access is denied due to an ACL set on to the requested resource.
dionisios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δηλαδη οταν λες οτι σου βγαζει access denied που ακριβως το βγαζει? Εχεις σηκωσει IIS? Πες λιγο πιο αναλυτικα τι εχεις κανει γιατι εφτιαξα ενα μηχανημα για SUS πανω σε win 2003 server SP1, αλλα ακομα δεν εχω βαλει τα pc να τραβηξουν update.
tony_pap3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 όταν πάω να ανοίξω την σελίδα στον server για να κάνω τις ρυθμίσεις του S.U.S. παίρνω αυτό το μήνυμα: 401.3 error Unauthorized: Access is denied due to an ACL set on to the requested resource ακόμη δεν έχω φτάσει στο σημείο να ρυθμίσω τα client pc, καθώς δεν έχω κατεβάσει καν τα updates
dionisios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Προσπαθησε να σηκωσεις IIS στο μηχανημα. Κανε αναλογες ρυθμισεις μεσα στο IIS. Αν τα εχεις κανει δες αν ειναι startet το IIS service μετα μεσα απο την καρτελλα IIS κανε restart. Για να δεις επιλογες του SUS πας μεσα απο web page αλλα σου ζηταει user και password. Απο βδομαδα που θα ερθουν καποιοι τεχνικοι που μας βοηθανε μια και καναμε upgrade απο ΝΤ σε win 2003 θα μπορω να σου πω και αλλα. Γραψε ερωτησεις ή κοιτα στην microsoft.
tony_pap3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Η λύση βρέθηκε μετά από πολύ ψάξιμο και είναι σχετικά απλή. Πάντως το μήνυμα λάθους: "401.3 error Unauthorized: Access is denied due to an ACL set on to the requested resource." είναι ακετά συχνό στα 2003 SP1. Λοπιπόν: Το όλο θέμα λύνεται αν ρυθμίσεις στην σελίδα που σηκώνει ο IIS για το S.U.S. την αυθεντικοποίηση να την κάνει ο administrator, γιατί από την μάνα του είναι ρυθμισμένο στον ενσωματωμένο ανώνυμο χρήστη του IIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.